Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση της 1η θέσης

Άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση της 1η θέσης


Στην κορυφή βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 15 ετών και εκεί θέλει να παραμείνει. Οι νεαροί μας ψάχνουν άλλη μια νίκη, αυτήν τη φορά κόντρα στον Άρη, για να κάνουν άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση της 1η θέσης. Διαβάστε τι δήλωσε ο Αλεής Πίσσης στην ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος.  Αναλυτικά:

Εκτός έδρας αγώνα το πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, δίνει αυτό το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 με αντίπαλο τον Άρη.

Η ομάδα μας βρίσκεται αήττητη στην κορυφή και στοχεύει στο τρίποντο που θα τη βοηθήσει να κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ενόψει του αγώνα με τον Άρη, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μεσοαμυντικός της ομάδας, Αλέξης Πίσσης: «Κάθε εβδομάδα οι αγώνες είναι δύσκολοι. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το αποτέλεσμα πιστεύω θα κριθεί από εμάς. Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο να σκοράρουμε και να το διαχειριστούμε. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα μπήκαμε με πάθος, πετύχαμε γρήγορα γκολ και το κάναμε πιο εύκολο για εμάς. Έτσι θα πρέπει αν παρουσιαστούμε και το Σάββατο για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε και αν το κάνουμε στο τέλος θα έρθει και το πρωτάθλημα. Είμαστε ακόμα αήττητοι και αυτό οφείλεται πιστεύω στο βάθος που έχουμε σαν ρόστερ και μπορούν να ξεκουράζονται ποδοσφαιριστές και να αγωνίζονται άλλοι, με αποτέλεσμα να είναι όλοι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Προσωπικά θέλω να βελτιωθώ, να φτάσω στην Εθνική και να αγωνιστώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ».

Ο εκτός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 κόντρα στον Άρη, θα γίνει το Σάββατο στις 12:00, στο βοηθητικό γήπεδο «Κωστάκης Χριστοφόρου» στα Πολεμίδια.