Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Η ΟΜΟΝΟΙΑ για τις επίλεκτες ομάδες που βρίσκονται στην 1η θέση

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για τις επίλεκτες ομάδες που βρίσκονται στην 1η θέση


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει για τις τρεις ομάδες της Ακαδημίας που βρίσκονται στην κορυφή των Πρωταθλημάτων τους. Ο λόγος για τις ομάδες των U19, U15 και U14 .

Αναλυτικά:

Τρεις ομάδες της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκονται στην πρώτη θέση της ηλικιακής τους κατηγορίας! Οι ομάδες U19, U15 και U14 είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και δείχνουν πως έχουν όλα τα φόντα για να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Τα επόμενα τους παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 16 Μαρτίου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 βρίσκεται στην 1η θέση με 50 βαθμούς, στο +4 από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ. Έχει απολογισμό 16 νίκες, δύο ισοπαλίες, δύο ήττες και συντελεστή τερμάτων 54 υπέρ και 12 κατά. Απομένουν έξι παιχνίδια μέχρι το τέλος. Η επόμενη υποχρέωση στο πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένη για τις 16 Μαρτίου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, εκτός έδρας. Σημειώνεται πως στο ενδεχόμενο που οι «πράσινοι» στεφθούν πρωταθλητές, θα συμμετάσχουν στο UEFA Youth League της νέας σεζόν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 είναι στην 1η θέση με 17 βαθμούς, στο +4 από τη δεύτερη ΑΕΛ. Στη δεύτερη φάση έχει απολογισμό πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και συντελεστή τερμάτων 16 υπέρ και τέσσερα κατά. Απομένουν έντεκα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η επόμενη υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για τις 16 Μαρτίου απέναντι στην Καρμιώτισσα, εντός έδρας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 βρίσκεται στην κορυφή με 18 βαθμούς και στο +2 από τη δεύτερη θέση όπου βρίσκεται η Δόξα. Στη δεύτερη φάση έχει απολογισμό έξι νίκες, μία ήττα και συντελεστή τερμάτων 12 υπέρ και μόλις δύο κατά. Απομένουν έντεκα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η επόμενη υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για τις 16 Μαρτίου απέναντι στην Καρμιώτισσα, εντός έδρας.

Οι βαθμοί δεν αποτελούν προτεραιότητα σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες. Ωστόσο τα αποτελέσματα δεν παύουν από το να επιβεβαιώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία μας, όπως και το πνεύμα νικητή και νοοτροπία πρωταθλητή που καλλιεργούνται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας.