Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Να διατηρηθεί στην κορυφή

Να διατηρηθεί στην κορυφή


Στην κορυφή βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 15 ετών και εκεί θέλει να διατηρηθεί. Το πιο πάνω εγχείρημα περνά μέσα από το ματς με την Καρμιώτισσα, με τον Σπύρο Γρούτα, αμυντικό της ομάδας, να χαρακτηρίζει τον αγώνα δύσκολο στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αναλυτικά:

Σέντρα στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος U15 θα έχουμε το προσεχές Σάββατο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί την Καρμιώτισσα με στόχο το τρίποντο που θα την διατηρήσει στην πρώτη θέση.

Για το αγώνα με την ομάδα των Πολεμιδιών, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο αμυντικός της ομάδας, Σπύρος Γρούτας: «Θα είναι ένας αρκετά δύσκολος αγώνας απέναντι σε μία ομάδα που είχαμε χάσει βαθμούς στον πρώτο γύρο. Εμείς το βλέπουμε σαν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πιστεύω πως η διακοπή μας έκανε καλό καθώς ήταν μια ευκαιρία για ξεκούραση κάποιων παικτών που κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα. Επίσης διατηρηθήκαμε σε εγρήγορση με το φιλικό που δώσαμε την περασμένη Παρασκευή κόντρα στον Εθνικό Άχνας (2-0). Φυσικά η ψυχολογία μας είναι πολύ ψηλά μετά από κάποιες μεγάλες νίκες όπως με το ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ και θέλουμε να κρατηθούμε σε αυτό το επίπεδο. Δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα αλλά και η βελτίωση που επιδιώκουμε. Προσωπικά νιώθω πως βελτιώθηκα τόσο τεχνικά αλλά και τακτικά φέτος, πάντα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου σε όποια θέση με χρειαστεί».

Ο εντός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Καρμιώτισσα θα γίνει αυτό το Σάββατο στις 12:00 στο «Ηλίας Πούλλος».