Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός του Ανδρέα Δαρείου για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U13

Ο απολογισμός του Ανδρέα Δαρείου για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U13


Στη β’ φάση έχει περάσει το Πρωτάθλημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 13 ετών, η οποία έχει έναν βαθμό και απολογισμό 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Όπως είπαμε και για τις άλλες ομάδες της Ακαδημίας, ελάχιστη σημασία έχει σε ποια θέση βρίσκεται η ομάδα. Το σημαντικό είναι να γίνεται σωστή δουλειά σε σωματικό και τεχνικό επίπεδο, όπως και να χτίζεται χαρακτήρας και νοοτροπία νικητή. Πιο κάτω ο μίνι απολογισμός του Ανδρέα Δαρείου, προπονητή της ομάδας, όπως αυτός αναρτήθηκε στη σελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση αυτή την εβδομάδα, αφού υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό ο προπονητής, Ανδρέας Δαρείος, έκανε τον δικό του απολογισμό μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Αγωνιζόμαστε σε ένα πρωτάθλημα με μεγαλύτερα παιδιά και στόχος μας είναι να προσαρμοστούμε σε συνθήκες 11 εναντίον 11 και να ξεφύγουμε από την παιδική ηλικία και τα πρωταθλήματα των Grassroots. Δώσαμε ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές για να αγωνιστούν, έτσι ώστε να τους αξιολογήσουμε και να τους ετοιμάσουμε για τη νέα σεζόν που θα συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα U14»το αρχικό σχόλιο του κόουτς.

Και πρόσθεσε για την πορεία της ομάδας μας: «Πέραν των πιο πάνω ο στόχος μας στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος ήταν να μπούμε στην πρώτη δεκάδα. Τα καταφέραμε αφού τερματίσαμε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Στη δεύτερη φάση δεν αρχίσαμε καλά, όμως ταλαιπωρηθήκαμε από πολλούς τραυματισμούς βασικών μας παικτών. Χάθηκε η χημεία και δεν μπορέσαμε ως τώρα να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Όμως, είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, αλλά και των μέλλον αρκετών παιδιών».

Αυτή τη στιγμή στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 έχει έναν βαθμό και απολογισμό 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Απομένουν 6 παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η επόμενη υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Μαρτίου απέναντι στον Ερμή, εντός έδρας.