Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Οι δηλώσεις του Ν. Νικολάου για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19

Οι δηλώσεις του Ν. Νικολάου για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πραγματοποίησε ο προπονητής της επίλεκτης ομάδας κάτω των 19. Ο Νίκος Νικολάου ανέφερε, μεταξύ άλλων, για την πορεία της ομάδας, τους στόχους και τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία.

Αναλυτικά:

Διακοπή έχουμε αυτή την εβδομάδα στο Πρωτάθλημα Νέων U19. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 από το δεύτερο Αποέλ με πέντε παιχνίδια να υπολείπονται μέχρι το τέλος. Με την ευκαιρία της διακοπής ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19, Νίκος Νικολάου, τοποθετήθηκε για την γενικότερη παρουσία της ομάδας στις φετινές διοργανώσεις και για την δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

«Σίγουρα ήταν ένα πολύ ωραίο ντέρμπι από πλευράς θεάματος. Θεωρώ ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα θα ήταν πιο δίκαιο όμως κάποιες συγκυρίες έγειραν την πλάστιγγα προς τη μεριά του Αποέλ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε ακόμα στην πρώτη θέση, ένα βαθμό μπροστά, πέντε παιχνίδια πριν το τέλος. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι» ήταν το αρχικό του σχόλιο για τον αγώνα με το Αποέλ και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για τη πορεία της ομάδας στον θεσμό του κυπέλλου ανέφερε: «Αποκλειστήκαμε στη φάση των προημιτελικών σε ένα μονό παιχνίδι εκτός έδρας με τον Απόλλωνα, που είναι μια αρκετά καλή ομάδα. Έτσι είναι όταν τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ, μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Είχαμε κάποιες απουσίες εκείνη τη μέρα που μας κόστισαν αν και ο αγώνας ήταν μοιρασμένος και θα μπορούσαμε να προκριθούμε».

Για τη φετινή παρουσία της ομάδας του είπε: «Η φετινή παρουσία της ομάδας είναι πέρα για πέρα ικανοποιητική. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι καταφέραμε να ανεβάσουμε ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα ενώ υπάρχουν και άλλοι με προοπτική να προωθηθούν.  Αυτό για μένα είναι το επίτευγμα μας φέτος και ο κυριότερος μας στόχος. Φυσικά όταν είσαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζονται και οι νίκες και οι τίτλοι για να αποκτούν οι νεαροί τη νοοτροπία του νικητή.

Ο Νίκος Νικολάου σχολίασε και τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Ήμουν και πέρσι στην Ακαδημία και πραγματικά φέτος η διαφορά είναι τεράστια. Με τον ερχομό του Προέδρου και της Διοίκησης τα πράγματα έχουν βελτιωθεί κατά πολύ. Τα μέσα που μας προσφέρονται για να κάνουμε τη δουλειά μας είναι πολλά. Έχουμε ότι ζητήσουμε και τα χρήματα που έχουν επενδυθεί φέρνουν αποτελέσματα. Μέσα από διάφορες κινήσεις που γίνονται γύρω από την Ακαδημία αλλά και σε επίπεδο εγκαταστάσεων, φαίνεται ότι δίνεται προσοχή σε αυτό τον τομέα κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Χρειάζεται χρόνος όμως οι πρώτες ενδείξεις είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές».

Ο επόμενος αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 για το πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 30/03 απέναντι στον Εθνικό Άχνας εντός έδρας.