Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αγωνιστικό πρόγραμμα Ακαδημίας (6-7/4)

Αγωνιστικό πρόγραμμα Ακαδημίας (6-7/4)


Έξι παιχνίδια περιλαμβάνει συνολικά το πρόγραμμα των αγώνων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τέσσερις ομάδες θα δώσουν αγώνα απέναντι στον ΑΕΚ, μια κόντρα στον ΘΟΪ και μια θα αντιμετωπίσει την Πάφο.

Αναλυτικά:

Συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δίνουν αυτή την εβδομάδα οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν έξι παιχνίδια. Τα πέντε θα διεξαχθούν το Σάββατο και το ένα την Κυριακή.

Η ομάδα U19 θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα για να παραμείνει κοντά σε τροχιά διεκδίκησης της πρώτης θέσης στη βαθμολογία. Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας το ΘΟΪ, τέσσερα παιχνίδια πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα U17 στοχεύει στη δεύτερη διαδοχική νίκη της για να μείνει κοντά στις δύο προπορευόμενες ομάδες της βαθμολογίας. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ.

Η ομάδα U16 αγωνίζεται στη Λάρνακα με αντίπαλο την ΑΕΚ και έχει ως στόχο το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» για να ανέβει ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα U15 αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο «Ηλίας Πούλλος» και μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, οκτώ αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η ομάδα U14 υποδέχεται την ΑΕΚ και θέλει να τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσει τη θέση της στην κορυφή της βαθμολογίας. Απομένουν ακόμη οκτώ παιχνίδια για το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα U13 πέτυχε την πρώτη νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και θέλει να δώσει συνέχεια για να ανέβει θέσεις στη βαθμολογία. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάφος FC.