Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων


Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας μας το περασμένο Σάββατο. Ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 αναβλήθηκε.

Αναβολή ζήτησε και πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 για τον Σαββατιάτικο (19/10) εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ για την 5η αγωνιστική. Οι «πράσινοι» έχουν τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία της Εθνικής U19 ενόψει της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων και ως εκ τούτο δικαιούνταν αναβολή.

Ισόπαλη 1-1 εντός έδρας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, αναδείχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 για την 6η αγωνιστική. Το μοναδικό γκολ των «πρασίνων» πέτυχε ο Ανδρέας Ευαγγέλου. Η ομάδα μας έμεινε στην ισοπαλία που την ανέβασε στους 10 βαθμούς με απολογισμό τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Επιστροφή στις νίκες για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16 στο εντός έδρας παιχνίδι της απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα μας κέρδισε τους «ερυθρόλευκους» με 1-0 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ σημείωσε ο Βενιζέλου. Πλέον, η ομάδα μας ανέβηκε στους 12 βαθμούς με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ήττες.

Εκτός έδρας νίκη με 0-5 σε βάρος της Νέα Σαλαμίνας, πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση, ήταν παραγωγικοί και σταθεροί στην άμυνα. Επίσης υπήρχε πλουραλισμός στο σκοράρισμα με πέντε ποδοσφαιριστές να χρήζονται σκόρερ. Τα τέρματα πέτυχαν οι Νεοφύτου Α., Σταύρου, Βασιλείου, Τσιαπίνης και Πέτρου Μ. Aυτό ήταν το έκτο τρίποντο σε έξι ματς για την ομάδα μας που την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας με 18 βαθμούς.

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί των τελευταίων αγωνιστικών η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας ηττήθηκε, εκτός έδρας, από τη Νέα Σαλαμίνα με 2-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Οζλέρ, είχε πολύ καλές ευκαιρίες για να σημειώσει περισσότερα τέρματα, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι, στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα και πήραν τη νίκη. Πλέον, οι «πράσινοι» έμειναν στους 12 βαθμούς με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ήττες.

Αναλυτικά:
U19: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ (αναβολή)
U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1-1
U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1-0
U15: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-5
U14: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1