Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Βγαίνουν συμπεράσματα από Τσαγγαρίδη (pics)

Βγαίνουν συμπεράσματα από Τσαγγαρίδη (pics)

img_3781


Πρώτο φιλικό προετοιμασίας για την Καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ την Παρασκευή. Οι πράσινοι αντιμετώπισαν τον Όλυμπο με τον Μιχάλη Τσαγγαρίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους Κύπριους Καλαθοσφαιριστές για να δει τον βαθμό ετοιμότητας τους και να επιλέξει αυτούς που θα συμπληρώσουν το ρόστερ της ομάδας ανδρών. Αγωνίστηκαν οι Κωνσταντίνου, Γ.Κοιλαράς, Κ.Κοιλαράς, Σιάπκας, Χριστοδουλίδης, Αυγουστίνου και Βαρνάβα.

Φιλικό θα έχουμε και αύριο Δευτέρα αλλά και την Τρίτη ενώ από Τετάρτη θα ενσωματωθούν οι τρεις πρώτοι Αμερικανοί Καλαθοσφαιριστές οι οποίοι φθάνουν στο νησί μας την Τρίτη το βράδυ. Οι προπονήσεις συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό και μόλις έρθουν όλοι οι ξένοι θα ξεκινήσουν πρόγραμμα διπλών προπονήσεων για να είναι πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες αναμένονται άλλες 2 κινήσεις ξένων παικτών. Ο τεχνικός της ομάδας μας θα κάνει τις τελευταίες του δοκιμές ενόψει του πρωταθλήματος στο Τουρνουά Μάριος Καραμαλάκης που θα γίνει το διήμερο 17 και 18 Οκτωβρίου.

Δείτε εικόνες από το φιλικό (VIKTORIA):

[nggallery id=46]