Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Μπάσκετ και βόλλεϋ υπό τον Χριστόφορο

Μπάσκετ και βόλλεϋ υπό τον Χριστόφορο

chris-kok


Τελικά παραμένουν ανοικτά. Τα τμήματα καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας θα συνεχίσουν να υπάρχουν, υπό τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν. Γιατί μπορεί ποτέ επίσημα να μην λέχθηκε οτιδήποτε για κλείσιμο τους, ήταν όμως ορατό το ενδεχόμενο να κατέλθουν στις υποχρεώσεις τους με το εφηβικό, κάτι που είναι το ίδιο άσχημο. Τελικά ο Χριστόφορος Χριστοφόρου, ο περσινός υπεύθυνος του καλαθοσφαιρικού τμήματος αναλαμβάνει και τα δύο με πρώτο στόχο καταρχάς να μείνουν ανοικτά και κατά δεύτερον να έχουν αξιοπρεπή πορεία. Ο κ. Χριστοφόρου θα διοριστεί επίσημα σαν έφορος.

 

Οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές και αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο. Η άσχημη οικονομική κατάσταση του σωματείου στην ουσία, ρίχνει τα δυο τμήματα σε δεύτερη μοίρα και θα στηριχθούν αποκλειστικά σε λεφτά από την ομοσπονδία και χορηγούς. Παρότι τα μπάτζετ όλων των ομάδων είναι μειωμένα,  τα οικονομικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν αφήνουν περιθώρια να φτάσει σε τέτοια επίπεδα εξόδων.

 

Αγωνιστικά τώρα τα δεδομένα σε κάθε τμήμα είναι διαφορετικά. Η πετόσφαιρα έχει διατηρήσει τον περσινό κορμό της (με εξαίρεση 2 πετοσφαιριστές που η κατάσταση είναι κάπως μπερδεμένη), αυτό που απαιτείται είναι προγραμματισμός, για να βγει η χρονιά χωρίς προβλήματα. Αν η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ διατηρηθεί όπως πέρσι, μπορεί να θέσει ως στόχο την τετράδα αφού διαθέτει ποιοτικούς αθλητές.

Στο μπάσκετ όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Στο ρόστερ από την περσινή περίοδο έχουν παραμείνει μόνο οι Κοιλαράς και Κωνσταντίνου. Με δεδομένο ότι είναι ήδη Σεπτέμβριος, μελετούνται αρκετά ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων και αυτό του να πορευθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ, κυρίως με Κύπριους αθλητές. Μέχρι το Σαββατοκυρίακο θα έχουμε εξελίξεις.