Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Έκλεισε Melvin Baker! (VIDEO)

Έκλεισε Melvin Baker! (VIDEO)

melvinbaker


Νέα ενίσχυση για την καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ! Οι πράσινοι έκλεισαν τον 23χρονο Αμερικανό φόργουορντ Melvin Baker. O Baker έχει ύψος 2.00 και τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στο NCAA με τα χρώματα των Austin Peay.

Παρότι δεν είναι πολύ ψηλός, είναι πολύ γρήγορος και αλκτικός κάτι που τον βοήθησε να μαζεύει 6.3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Είχε επίσης 11.7 πόντους ανά παιχνίδι με εξαιρετικά ποσοστά (53.6% στα δίποντα και 30.4% στα τρίποντα) καθώς και 1 κλέχιμο ανά παιχνίδι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενισχύεται σημαντικά με τον Baker, αλλά δεν σταματάει εδώ. Οι πράσινοι είναι στο ψάξιμο για ένα ψηλό πεντάδας και συζητούν με κάποιους καλαθοσφαιριστές. Αν τα οικονομικά το επιτρέψουν ίσως αποκτηθούν 2 ψηλοί, προς το παρών όμως όπως όλα δείχνουν θα πάνε για ένα.

Δείτε βίντεο του Baker:

 

Η ανακοίνωση:

Σε άλλη μία κίνηση ενίσχυσης προχώρησε η ομάδα καλαθόσφαιρας της Ομόνοιας, καθώς απέκτησε τον 23χρονο (20/10/1989) Αμερικανό, Μέλβιν Μπέικερ. Πρόκειται για καλαθοσφαιριστή ύψους 2.00μ., ο οποίος αγωνίζεται σαν forward και είχε σαν προηγούμενο σταθμό της καριέρας του την Austin Peay στο πρωτάθλημα NCAA.

Θυμίζουμε πως προηγουμένως η καλαθοσφαιρική μας ομάδα είχε αποκτήσει τους Αμερικανούς, Τζαμάρ Άντονι Ντιγκς (24 χρόνων), Άντονι Ντεγουέιν Λι – Ίνγκραμ (24 χρόνων) και Τζέρεμι Λαμάρ Άλεν (24 χρόνων), τον Ελλαδίτη, Κωνσταντίνο Σιάπκα (23 χρόνων) και τον συμπατριώτη μας, Κυριάκο Κοιλαρά (25 χρόνων).