Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Απίστευτο! Ο Απόλλωνας έκανε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, με τις...

Απίστευτο! Ο Απόλλωνας έκανε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, με τις ευλογίες της ΚΟΚ!

img_6189


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε μια μεγαλειώδη εμφάνιση στη Λεμεσό, πήρε ένα σπουδαίο διπλό, φαίνεται όμως πως κάποιοι πειράχτηκαν από αυτό! Όπως πληροφορούμαστε ο Απόλλωνας (με τη συνεργασία της Ομοσπονδίας) προσπαθεί να κλέψει τη νίκη στις αίθουσες της Δικαστικής και μάλιστα για λόγους που δεν υπάρχουν καν! Διαβάστε πιο κάτω την όλη ιστορία:

Ο Απόλλωνας κατάθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα, χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο άρθρο του καταστατικού που λέει πως κάθε ομάδα πρέπει 10 μέρες πριν το πρωτάθλημα να καταθέσει λίστα με 25 αθλητές της πρώτης ομάδας. Το άρθρο υπάρχει και αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε καταθέσει τη λίστα, ο Απόλλωνας θα προστάτευε απλά τα συμφέροντα του. Εδώ όμως αρχίζουν τα όμορφα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καταθέσει τη λίστα στις 12 Οκτωβρίου στην ομοσπονδία (οι πληροφορίες μας  λένε πως έχει και αποδείξεις για αυτό) και έχει πληρώσει τα τέλη εγγραφής των καλαθοσφαιριστών. Όλως παραδόξως ο Απόλλων πληροφορήθηκε από την Ομοσπονδία πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει στείλει τη λίστα, ενώ η ομοσπονδία έχει δεχτεί την πληρωμή για τις εγγραφές! Στην Ομοσπονδία προφανώς λένε πως δεν βρίσκουν τη λίστα, ενώ έχουν ήδη στείλει απόδειξη εγγραφής των παικτών στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Οι άνθρωποι της επιτροπής καλαθόσφαιρας δεν ανησυχούν, έχουν καταθέσει τη λίστα και έχουν παραλάβει απόδειξη πληρωμής, την οποία έχουν παρουσιάσει πριν την έναρξη του αγώνα στο γυμνασίαρχο! Είναι όμως απογοητευμένοι από τη στάση τόσο του Απόλλωνα όσο και της ΚΟΚ. Πραγματικά είναι απίστευτο ότι τίθεται θέμα από την στιγμή που η ίδια η ΚΟΚ έστειλε αποδείξεις, καθώς και τους διαιτητές της να κάνουν τον αγώνα!

Η υπόθεση θα λυθεί όπως φαίνεται στην δικαστική! Επειδή όλα τα έχουμε δει, οφείλουμε να πούμε ότι αν χαθούν οι βαθμοί θα πρόκειται για καθαρή κλοπή! Οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι προβληματισμένοι και για το γεγονός ότι η διαρροή της δήθεν μη καταχώρησης της λίστας, φαίνεται να έγινε μέσα από την ομοσπονδία. Κάποιοι φαίνεται πως ενοχλούνται από την προοπτική της καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ και προσπαθούν να βάλουν εμπόδια!