Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Τουρνουά “Μ.Καραμαλάκη”: ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ 83-50

Τουρνουά “Μ.Καραμαλάκη”: ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ 83-50

tournoua1


Με νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς για το τουρνουά “Μάριος Καραμαλάκης” που διοργανώνει η ομάδα μας στο κλειστό του “Τ.Παπαδόπουλος-Ελευθερία”. Οι πράσινοι κατά διαστήματα έδειξαν καλά στοιχεία, όμως όπως φάνηκε χρειάζονται ακόμα δουλειά, ειδικά στην άμυνα.

Τα δεκάλεπτα: 27-21, 44-36, 64-46, 83-50

Στην τέταρτη περίοδο οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς και σίγουρα το τελικό σκορ (83-50) δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του παιχνιδιού.

Το τέλος της τρίτης περιόδου βρίσκει την ομάδα μας να είναι μπροστά στο σκορ με 64-46. Οι πράσινοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο ενώ ρόλο έπαιξε και ο τραυματισμός ξένου καλαθοσφαιριστή της ΑΕΛ. Την προσπάθεια της ομάδας μας στο τουρνουά στηρίζει σύσσωμος ο όμιλος γυναικών που βρίσκεται στο κλειστό.

tournoua2

Στο Ημίχρονο η ομάδα μας βρίσκεται μπροστά με 44-36. Συνεχίζουν να είναι καλύτεροι οι πράσινοι, με τον Τσαγγαρίδη όμως να τους ζητάει καλύτερη άμυνα. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Λιθουανό σέντερ, Ντόνατας Βισόσκις.

Στην πρώτη περίοδο του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ, η ομάδα μας βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 27-21. Η ομάδα μας είναι καλύτερη στο παρκέ και ελέγχει συνεχώς το ρυθμό του αγώνα. Κορυφαίος από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Αμερικανός Φόργουορντ, Λι Ίνγκραμ. Δεν πήρε ακόμα χρόνο συμμετοχής το καινούργιο απόκτημα της ομάδας, Ντόνατας Βισόσκις, κάτι που θα γίνει στην συνέχεια του αγώνα.

ΟΜΟΝΟΙΑ:

4. Ορέστης Χριστοδουλίδης
5. Τζέρεμι Άλεν
6. Λι Ίνγκραμ
7. Τζαμάρ Ντιγκς
8. Γαβριήλ Κοιλαράς
10. Γιώργος Κωνσταντίνου
11. Κυριάκος Κοιλαράς
12. Μέλβιν Μπέικερ
13. Κων/νος Σιάπκας
14. Γιώργος Αυγουστίνου
15. Ντόνατας Βισόσκις
16. Ντόρις Τζάκαμ