Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Allen: “Να γινόμαστε καλύτεροι, παιχνίδι με παιχνίδι!”

Allen: “Να γινόμαστε καλύτεροι, παιχνίδι με παιχνίδι!”

jeremyallen


Στο omonoianews.com μίλησε πριν από λίγο ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, ο Jeremy Allen! Ο Jeremy ήταν πραγματικά φανταστικός, αλλά προτίμησε να χαμηλώσει τους τόνους και να αποδώσει στην ομαδική προσπάθεια τη νίκη. Τόνισε μάλιστα ότι πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά, να συνεχίσουν να βελτιώνονται. Αναλυτικά:

Jeremy, στα φιλικά της προετοιμασίας ήσουν καλός, σήμερα όμως φρόντισες να συστηθείς για τα καλά στο κυπριακό μπάσκετ…

Ήταν όλη η ομάδα πολύ καλή. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και προσπαθούμε να ακούμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Βγήκαμε στο παρκέ αποφασισμένοι, τρέξαμε πολύ, παλέψαμε πολύ και τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι.

Είναι το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα το κλειδί της σημερινής εμφάνισης;

Αυτό είναι το ένα κομμάτι, όντως υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Από κει και περα όμως, δουλέψαμε και πάρα πολύ σκληρά σήμερα για να έρθει το αποτέλεσμα.

Σήμερα είχες εξαιρετική απόδοση. Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Να γίνομαι συνεχώς καλύτερος. Να βοηθώ μέσα από το παιχνίδι μου την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίρνει νίκες και τους συμπαίκτες μου να παίζουν όσο καλύτερα μπορούν.

 

Αυτά λοιπόν από τον Allen, που σήμερα ήταν ασυγκράτητος, αφού τελείωσε το παιχνίδι με 33 πόντους και 1 ριμπάουντ! Αν συνεχίσει το ίδιο, μπορεί να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε μεγάλες βραδιές. Προς το παρόν πάντως, όπως λέει και ο ίδιος άλλωστε, δουλειά!