Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Αδίκησε τον εαυτό της, αλλά συνεχίζει

Αδίκησε τον εαυτό της, αλλά συνεχίζει


Εντάξει, η αλήθεια είναι πως έχασε από μια ομάδα με 20πλάσιο προϋπολογισμό, πολύ γεμάτη, πολύ έμπειρη. Αν αγνοήσει κανείς πως ονομάζεται ο αντίπαλος, μπορεί να δεχθεί πιο εύκολα τα δεδομένα. Την ίδια στιγμή όμως, είναι ξεκάθαρο πως η αποψινή ΟΜΟΝΟΙΑ, αδίκησε τον εαυτό της. Αυτή της περασμένης εβδομάδας, θα έβλεπε το Αποέλ στα μάτια.

Γιατί τόσα άστοχα τρίποντα, τόσες άστοχες βολές, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε στα προηγούμενα τρία παιχνίδια μαζί. Βάλτε και την κάκιστη άμυνα στο μίξερ και παίρνετε το κοκτέιλ του τι έφταιξε. Οι πράσινοι επέλεξαν το χειρότερο παιχνίδι, να κάνουν τη χειρότερη φετεινή εμφάνιση τους. Και το τονίζουμε ξανά, έπαιξε σημαντικό ρόλο και το πόσο καλή ομάδα είναι ο αντίπαλος. Την ίδια στιγμή, βοήθησε και η κακή μέρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Δεν αλλάζει ο στόχος

Όπως και να το κάνουμε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιος είναι ο στόχος: να μην κινδυνέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο κόσμος και ειδικά οι οργανωμένοι ήταν σήμερα καταπληκτικοί, και το ίδιο πρέπει να είναι μέχρι το τέλος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρέπει να μείνει απροστάτευτη, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έρχεται και δικαστική, που αν χαθεί, η ομάδα πάει στη 1 νίκη. Είναι κρίμα, η αλήθεια είναι πικρή, αλλά αυτή η ομάδα, αυτή που μας έκανε να πιστέψουμε ξανά στο μπάσκετ, πρέπει να στηριχθεί, πρέπει να προστατευθεί και σίγουρα μπορεί πολύ καλύτερα από το αποψινό.