Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Γ. Κοιλαράς: “Με τον κόσμο ανεβαίνουμε ένα σκαλί”

Γ. Κοιλαράς: “Με τον κόσμο ανεβαίνουμε ένα σκαλί”

img_0471


Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Kifines.com παραχώρησε ο καλαθοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Γαβριήλ Κοιλαράς. Ο Γαβριήλ, μίλησε για την ομάδα, τον κόσμο, αλλά και το πολύκροτο θέμα με τα πιστεύω του αδερφού του. Παραθέτουμε κάποια αποσπάσματα καθώς και link για ολόκληρη τη συνέντευξη.

 

Πριν λίγο καιρό ο αδελφός σου ήταν μέγα είδηση στο χώρο του αθλήματος και ειδικά στους κύκλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πως θα ήθελες να σχολιάσεις το όλο θέμα και τι αντίκτυπο είχε σε εσένα;
Εγώ σαν Γαβρίλης δεν ασχολούμαι με πολιτική… αλλά άσχετα του ότι είναι αδελφός μου, πιστεύω ότι ο καθένας δικαιούται να έχει τα πολιτικά του πιστεύω. Δεν πιστεύω κάποιος να μπορεί να αλλάζει πολιτικές πεποιθήσεις μέσα σε 1 μέρα γιατί έκλεισε σε ομάδα με άλλες πεποιθήσεις, απλά με την παρουσία του στην ομάδα πρέπει να σέβεται απόλυτα το χώρο που βρίσκεται.

Ο κόσμος πιστεύω ότι πρέπει να τον αποδεχτεί, είναι ένας αθλητής που δουλεύει για την ίδια ιδέα με αυτούς και μάλιστα αμισθή. Προσωπική μου άποψη σαν αθλητής, είναι ότι ο αθλητισμός και η πολιτική δεν πρέπει να αναμιγνύονται και αυτό είναι ένα από τα μεγάλα λάθη της Κύπρου.

 

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της ομάδας και γι`αυτό θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα με το υπάρχον ρόστερ.

Ξεκινήσαμε με 2 σπουδαίες νίκες και αυτό ίσως να έδωσε ενθουσιασμό στον κόσμο. Μπορεί να μην το πιστεύανε πολλοί, αλλά εμείς οι καλαθοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση, μέσω της σκληρής δουλειάς ξέραμε ότι μπορούσαμε. Θα ήθελα όμως να διευκρινίσω πως δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε από τις 2 νίκες. Είναι δύσκολος ο δρόμος, η ομάδα έχει αρκετά δυνατούς παίκτες αλλά δεν σημαίνει ότι πάμε για πρωτάθλημα. Εμείς σας υποσχόμαστε να τα δώσουμε όλα και όπου βγει.

 

Ποια η άποψη σου για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πόσο ρόλο παίζει για εσάς τους αθλητές να είναι στο πλευρό σας εμψυχώνοντας την ομάδα;

Με τη βοήθεια του κόσμου είτε το πιστεύετε είτε όχι ανεβαίνεις ένα σκαλί στο θέμα ποιότητα. Ότι και να απαντήσω αν δεν το ζήσετε είναι διαφορετικό. Ξυπνάει το πάθος μέσα σου…, η ενέργεια της κερκίδας μπαίνει στο γήπεδο και ανεβαίνει η αδρεναλίνη του αθλητή, η κούραση δεν ξέρεις τι σημαίνει εκείνη την στιγμή και η ψυχολογία στο απόγειο. Σμίξε τα και θα έχεις την απάντηση σου.

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ