Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Είστε γελοίοι και bad losers

Είστε γελοίοι και bad losers


Τους λόγους που στα μάτια των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ θεωρείστε γελοίοι, τους δείξατε πριν τον αγώνα όταν προσλάβατε φουσκωτούς για να επιτηρήσουν τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και απαιτήσατε να πετάξουν έξω το εφηβικό των πράσινων. Το επιβεβαιώσατε, όταν σβήσατε τα άτομα της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τη λίστα και μετά την παραδώσατε στους ανθρώπους της ιδιωτικής ασφάλειας (σ.σ. οι άνθρωποι της ασφάλειας δεν μας φταίνε σε τίποτα. Αυτοί τη δουλειά τους έκαναν), για να δημιουργήσετε πρόβλημα στις εισόδους. Επιλέξαμε να μην ασχοληθούμε μαζί σας, γιατί τον ήπιατε μες το γήπεδο, εκεί που ξοδεύετε χιλιάδες και χιλιάδες, για να σας στείλει ο Ντιγκς με τη παρέα του φιλάκια ρουφηχτά. Τώρα, αποδεικνύετε πως εκτός από γελοίοι, είστε και bad losers. Οι χειρότεροι, που υπάρχουν σε αυτό το νησί βασικά.

Λοιπόν πριν από λίγο η Έθα, η ομάδα του μισού εκατομμυρίου την οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε ολοκάθαρα μέσα στο γήπεδο κι ας είχε και τα κοράκια εναντίων της, έκανε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, με την ίδια δικαιολογία πάνω κάτω που έκανε και ο Απόλλωνας την περασμένη εβδομάδα: εκείνη την ευλογημένη τη λίστα. Η ένσταση του Απόλλωνα απορρίφθηκε, φαίνεται όμως πως στην Έγκωμη το φυσάνε και δεν κρυώνει. Με τίποτα όμως. Αποφάσισαν έτσι να κάνουν και αυτοί ένσταση, τώρα με ποια λογική δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Ίσως να έχουν σκοπό να πετάξουν και προς εκείνη τη κατεύθυνση λεφτά, ίσως να έχουν κάποιο άλλο άσσο κρυμμένο στο μανίκι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προφανώς δεν ανησυχεί. Ετοιμαστείτε για νέες ιστορίες στη δικαστική αλλά δεν μπορούμε να διανοηθούμε να χάσουμε το παιχνίδι στα χαρτιά. Γιατί αν περάσει η ένσταση της Έθα, ενώ του Απόλλωνα απορρίφθηκε, αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει και πόσο πανηγύρι θα φανεί το πρωτάθλημα. Κύριε Πανίκο, ένα θα σου πούμε: έχεις καταφέρει να κάνεις μια από τις πιο συμπαθείς ομάδες στο άθλημα, μακράν την πιο αντιπαθή, σε σημείο που και για τα πρωταθλήματα που πήρατε, ο μπασκετικός κόσμος συζητάει για “χάπι εντ” και “άσπρο κλίαρ”. Με τους ρυθμούς που το πας, θα πρέπει να δηλώσεις τους φουσκωτούς διοίκηση της Έθα για να έρθεις Ελευθερία στο δεύτερο γύρο…