Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ενισχύεται η ΟΜΟΝΟΙΑ

Ενισχύεται η ΟΜΟΝΟΙΑ

img_0955


Πολύ κοντά στην απόκτηση καλαθοσφαιριστή που αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5 βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, σύμφωνα με πληροφορίες μας. Ο στόχος προφανώς της ομάδας δεν αλλάζει, είναι να αποφύγει η ΟΜΟΝΟΙΑ οποιεσδήποτε περιπέτειες. Οι άνθρωποι του τμήματος όμως, θεωρούν πως πρέπει να στηρίξουν με κάθε μέσο που διαθέτουν την προσπάθεια, για αυτό προχωράνε σε ενίσχυση.

Ο καλαθοσφαιριστής αποτελεί επιλογή του κόουτς Τσαγγαρίδη, όπως άλλωστε και οι άλλοι ξένοι καλαθοσφαιριστές στο δυναμικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι παίκτης που αναμένεται να δώσει λύσεις κοντά στο καλάθι μιας και είναι αρκετά ψηλός, ενώ ταιριάζει στο run and gun στυλ παιχνιδιού της ομάδας μιας και είναι ευκίνητος, με ικανότητα να σκοράρει από μέση και μακρινή απόσταση. Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα, αναμένεται πως θα επισημοποιηθεί η απόκτηση του.

Ασφαλώς είναι θετικό πως ο Τσαγγαρίδης θα έχει άλλη μια επιλογή στο οπλοστάσιο του. Μέχρι στιγμής πήραν χρόνο συμμετοχής μόνο 7 καλαθοσφαιριστές και γίνεται εύκολα αντιληπτό, πως σε κάποια στιγμή θα επέλθει κούραση. Την ίδια στιγμή όμως, οφείλουμε να επαναλάβουμε πως ο στόχος δεν αλλάζει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κρατηθεί στην κατηγορία και να μπει στις καρδιές των οπαδών της για τα καλά.