Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Εξετάζεται η ένσταση του Απόλλωνα

Εξετάζεται η ένσταση του Απόλλωνα

apoll-omo


Η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΚ θα συνέλθει σε συνεδρία αύριο Τετάρτη 7/11 και ώρα 19.00 στα γραφεία της ΚΟΚ, για εξέταση της ένστασης του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα (28/10/12) μεταξύ της ομάδας της Λεμεσού και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για αντικανονική συμμετοχή των καλαθοσφαιριστών Jamar Anthony Diggs, Anthony Dewayne Lee, Donatas Visockis, Melvin Alphonso Baker και Allen Jeremy Lamar.

Θυμίζουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καταθέσει τον κατάλογο στις 12 Οκτωβρίου στην ομοσπονδία και έχει πληρώσει τα τέλη εγγραφής των καλαθοσφαιριστών, παίρνοντας και απόδειξη. Κάποιοι όμως πληροφόρησαν τον Απόλλωνα ότι η ομάδα μας δεν είχε δηλώσει τους παίκτες της και η ομάδα της Λεμεσού κατάθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα, χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο άρθρο του καταστατικού που λέει πως κάθε ομάδα πρέπει 10 μέρες πριν το πρωτάθλημα να καταθέσει λίστα με 25 αθλητές της πρώτης ομάδας.

Επικοινωνήσαμε με τους ανθρώπους του καλαθοσφαιρικού μας τμήματος και μας είπαν πως δεν χρειάζεται να γίνει οποιοδήποτε δήλωση και πως η απόφαση θα ληφθεί αύριο από το αρμόδιο σώμα της ομοσπονδίας.