Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Επιχείρηση προσγείωση

Επιχείρηση προσγείωση

img_1305


Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ έφερε πολλά χαμόγελα στο τμήμα. Άλλωστε όπως είπε και ο αρχηγός Γιώργος Κωνσταντίνου χθες το βράδυ “δεν θυμάμαι πότε ξεκινήσαμε με 2 στα 2 τελευταία φορά”. Είναι οπωσδήποτε πολύ σημαντικό ο ξεκίνημα, δεν θα σημαίνει όμως τίποτα αν δεν το εκμεταλλευτούμε και δεν κτίσουμε σε αυτό.

Έχει δυνατότητες η ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει όμως και αδυναμίες, στις οποίες πρέπει να δουλέψει. Ο επόμενος αγώνας, κόντρα στην πρωταθλήτρια Έθα, είναι προφανώς πιο δύσκολος από τους προηγούμενους δύο και θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Η μέχρι τώρα πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ζωντανή απόδειξη πως στην καλαθόσφαιρα όλα γίνονται, για να γίνουν όμως χρειάζεται μεγάλη καρδιά, δουλειά και αφοσίωση! Καλές οι νίκες λοιπόν, αλλά πρέπει άμεσα να προσγειωθούμε, να βάλουμε τα κεφάλια μέσα, να συνεχίσουμε τη δουλειά.

Μας κάνει εντύπωση πάντως, η σοβαρότητα που οι Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές μας προσεγγίζουν τα πράγματα καθώς και η αυστηρότητα με την οποία κρίνουν τον εαυτό τους. “Δεν έπαιξα καλά, έκανα παιδικά λάθη, αλλά η νίκη είναι νίκη”, έλεγε χθες το βράδυ ο Jamar Diggs, για να προσθέσει ο Jeremy Allen πως “ούτε γω έπαιξα καλά αδερφέ αλλά κερδίσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Πάμε ΟΜΟΝΟΙΑ”! Σημαντική λεπτομέρεια, ο Diggs έκανε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα νταμπλ νταμπλ (11π, 11ρ, 8ασ) ενώ ο Allen ήταν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα πρώτος σκόρερ της ομάδας (24π, 6ρ) ενώ στο πρώτο ημίχρονο που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπαιξε καλά, σκόραρε τους 18 από τους 30 πόντους της ομάδας!