Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Η πιο μεγάλη πρόκληση ως τώρα

Η πιο μεγάλη πρόκληση ως τώρα

img_0674


Καλή η ΑΕΛ, καλός και ο Απόλλωνας, οπωσδήποτε όμως η Έθα, η περσινή πρωταθλήτρια, αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισε εώς τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα της Έγκωμης είναι και φέτος πολύ δυνατή, στοχεύει μακροπρόθεσμα να διατηρήσει τα σκήπτρα της και βραχυπρόθεσμα να μας κάνει τη ζωή δύσκολη.

Ξεκάθαρα το αποψινό παιχνίδι (19:00, live omonoianews.com) είναι το πιο δύσκολο που είχε ένα δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Αν στην πρώτη και τη δεύτερη, οι πράσινοι υπερέβαλαν εαυτό για να φτάσουν στη νίκη, σήμερα πρέπει να δώσουν ακόμα περισσότερα. Η Έθα είναι υπερπλήρης σαν ομάδα, με υψηλό προϋπολογισμό και μεγάλες εμπειρίες. Σε αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιπαρατάξει ενθουσιασμό, καρδιά και πολύ τρέξιμο!

Καθαρά αγωνιστικά πάντως, θεωρούμε δεδομένο πως ο Κυριάκος Αδάμου θα προσπαθήσει να βάλει τη μπάλα κοντά στο καλάθι αφού η Έθα υπερτερεί σαφώς σε ύψος. Πολλά θα κριθούν λοιπόν από την απόδοση του Μέλβιν Μπέικερ, καθώς και τις βοήθειες που θα του δώσει ο Ντονάτας Βισότσκις, ειδικά στην άμυνα και τα ριμπάουντ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να φτάσει στη νίκη, πρέπει όμως να ελέγξει τους ψηλούς και να κάνει το παιχνίδι της στην επίθεση.

Κόντρα σε δυο φίλους

Προπονητής της Έθα είναι ο Κυριάκος Αδάμου, περσινός προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ βασικός power forward είναι ο γνωστός μας Ακίντα Μακλέιν. Και οι δυο είναι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν ξεχνάμε ούτε δευτερόλεπτο πόσα έδωσαν για την ομάδα, σήμερα όμως παιδιά, θέλουμε να σας κερδίσουμε!