Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κων/νου: “Με κόσμο και αισιοδοξία”

Κων/νου: “Με κόσμο και αισιοδοξία”

img_6216


Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται για τον αποψινό αγώνα για το πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας, μεταξύ της ομάδας μας και του αιώνιου αντιπάλου. Σε σημερινές του δηλώσεις στο omonoia.com.cy, ο αρχηγός της ομάδας μας, Γιώργο Κωνσταντίνου, κάλεσε τον κόσμο στο κλειστό και έδωσε υπόσχεση πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα επιδιώξουν την καλή εμφάνιση και τη νίκη.

Στην τοποθέτησή του όσο αφορά το παιχνίδι, είπε:

«Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με το Αποέλ σαν όλα τα άλλα, με σοβαρότητα, αυτοσυγκέντρωση και αισιοδοξία. Βέβαια, είναι φυσιολογικό ανάλογα με τον αντίπαλο να διαφοροποιείται η τακτική μας όσο αφορά την άμυνα, ενώ στην επίθεση θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Όσο αφορά την παρουσία του κόσμου ανέφερε:

«Με τον παλμό και τη φωνή του ο κόσμος μας δίνει απίστευτη ώθηση και δύναμη. Τους θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος πως θα δώσουν δυναμικό παρών, σε αθλητοπρεπή πλαίσια. Ο κόσμος με τη φωνή και εμείς με το πάθος, θα επιδιώξουμε μία καλή εμφάνιση και εάν έρθει η νίκη είναι καλοδεχούμενη».

Για το πού οφείλεται το εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν:

«Το οικογενειακό κλίμα, η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, όπως και η νοοτροπία νικητή που μας έδωσε ο προπονητής μας, είναι τα κύρια συστατικά που έφεραν το πολύ καλό ξεκίνημα».

Τέλος, ο Γιώργος Κωνσταντίνου επεσήμανε για τη προσπάθεια που θα γίνει από την καλαθοσφαιρική μας ομάδας:

«Δεν περιμέναμε το τρία στα τρία, ωστόσο ήμασταν αισιόδοξοι για ένα καλό ξεκίνημα και για θετικές εμφανίσεις. Βλέπαμε ότι αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και ποιότητα. Προχωράμε βήμα με βήμα, είμαστε η ομάδα με το χαμηλότερο μπάτζετ, συνεχίζουμε χωρίς να έχουμε κάτι να χάσουμε και όπου μας βγάλει ο δρόμος».