Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Μόνο η νίκη στο μυαλό τους

Μόνο η νίκη στο μυαλό τους

img_3273


Γύρισε σελίδα η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, άφησε πίσω της την ήττα από το Αποέλ και σήμερα (19:00) βλέπει τον αγώνα που εξ’αρχής ιεράρχησε ως πιο σημαντικό. Μπορεί να ήρθαν άλλες 3 νίκες φυσικά μετά από αυτό, η πραγματικότητα είναι όμως πως τα παιχνίδια με ΕΝΑΔ και ΑΕΛ, είναι αυτά που πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ που είδαμε τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, μπορεί φυσικά να πάρει τη νίκη. Η ΕΝΑΔ είναι καλός αντίπαλος, η αλήθεια είναι πως ίσως την αδικεί η βαθμολογία και η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και θεωρούμε πως από το ρυθμό που θα δώσει εκείνη θα κριθεί ο νικητής. Οι δυο ομάδες τα είπαν φιλικά και στο τουρνουά Καραμαλλάκη, το αποψινό παιχνίδι όμως θα είναι εντελώς διαφορετικό.

Ο αγώνας πάντως είναι ιδιαίτερα σημαντικός και γιατί την Τετάρτη αναμένεται η απόφαση της Δικαστικής για την τύχη του αγώνα με την Έθα. Αν οι δικαστές αποφασίσουν εναντίων μας, πέραν από το γεγονός πως θα φέρουν τη καλαθόσφαιρα πολλά χρόνια πίσω και θα κάνουν το πρωτάθλημα πανηγύρι (κάθε εβδομάδα θα έχουμε ένσταση), θα αφαιρέσουν και 2 βαθμούς από την ΟΜΟΝΟΙΑ, κάτι που σημαίνει πως θα χάσουμε τις 2 από τις 3 μας νίκες! Ελπίζουμε φυσικά να μην γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να είμαστε όμως προετοιμασμένοι για τα πάντα.

Ο αποψινός αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό της Παλουριώτισσας και αρχίζει στις 19:00. Όπως πάντα το omonoianews.com θα είναι εκεί.