Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Να το προσεγγίσει σαν μια μεγάλη ευκαιρία

Να το προσεγγίσει σαν μια μεγάλη ευκαιρία

img_6504


Είναι μόλις η δεύτερη αγωνιστική, η μεγάλη νίκη όμως κόντρα στον Απόλλωνα έχει δημιουργήσει αισιοδοξία στις τάξεις της καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για κάτι καλό. Ένα τμήμα που έφτασε μια ανάσα από το κλείσιμο, πριν από 1 περίπου μήνα, εφτασε να ορίζει την τύχη του το ίδιο με την απόδοση του και να βλέπει με μια νίκη πιο μακριά. Και όλα αυτά, χάρη στην αφοσίωση, την αγάπη κάποιων ανθρώπων, αλλά και το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά των καλαθοσφαιριστών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί με νίκη σήμερα, να κτίσει για τα καλά δυναμική. Βλέποντας μάλιστα κάποιος το πρόγραμμα αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Μπορεί πάντως να κερδίσαμε τη περασμένη εβδομάδα τον Απόλλωνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το σημερινό ματς θα είναι εύκολο. Η ΑΕΛ διαθέτει μια πεντάδα εξαιρετικών καλαθοσφαιριστών (Παλάλας, Άλεξιτς, Τζαρέλ Άλεν, Γκίλεντο και Άουτερμπριτζ), είναι παραδοσιακή δύναμη και έμπειρη ομάδα. Προέρχεται και αυτή από νίκη στη πρεμιέρα και θα χρειαστεί οι καλαθοσφαιριστές μας να υπερβάλουν ξανά εαυτό για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Ασφαλώς ο κόσμος της ομάδας μας είναι απογοητευμένος από το χθεσινό χ του ποδοσφαιρικού τμήματος. Δεν πρέπει όμως να τιμωρηθεί το καλαθοσφαιρικό από αυτό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούται και αξίζει της στήριξης μας. Το παιχνίδι αρχίζει στις 18:00 και όπως πάντα το Omonoianews.com θα είναι εκεί με Live, βίντεο και ασφαλώς τις υπέροχες φωτογραφίες της Viktoria. Θέλουμε να πιστεύουμε όμως πως ο περισσότερος κόσμος δεν θα είναι στο live μας, γιατί θα δώσει το παρόν του στο γήπεδο.