Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Οι “βοήθειες” θα είναι το κλειδί

Οι “βοήθειες” θα είναι το κλειδί

img_6216


Για τους Αμερικανούς μας τα είπαμε, τα διαβάσατε θα κάνουμε απλά άλλο ένα μικρό σχόλιο: κερδίσαμε τον πρώτο λαχνό. Ο Diggs όχι μόνο δίνει ρυθμό στην ομάδα αλλά σκοράρει κιόλας, ο Ingram είναι ένα πραγματικό πιστόλι από το τρίποντο, ο Allen είναι ίσως ο πιο πολυσύνθεστος παίκτης και ο Baker είναι ένας ψηλός που, μπορεί να παίξει κοντά και μακριά από το καλάθι, να μπλοκάρει σουτ, να κατεβάσει ριμπάουντ.

Θεωρούμε όμως, πως κλειδί στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ, θα αποτελέσουν οι βοήθειες που θα πάρουν από το…supporting cast τους. Πέραν από τους 4 Αμερικανούς στον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα αγωνίστηκαν άλλοι τρεις παίκτες και τα πήγαν περίφημα. Ο λόγος για τον Κοιλαρά (το πέμπτο μέλος της πεντάδας μας), τον αρχηγό Γιώργο Κωνσταντίνου και το Λιθουανό πύργο Donatas Visockis. Ο κάθε ένας από αυτούς, έβαλε το δικό του λιθαράκι, είτε με καλές άμυνες, είτε με ριμπάουντ είτε με κάποιους πόντους. Το ίδιο πρέπει να γίνει και τη Κυριακή.

Όπως είναι διαμορφωμένο το ρόστερ (και με τον έτερο Κοιλαρά, να μην έχει δηλωθεί για τους γνωστούς λόγους) πέραν των τριών που αναφέραμε και του Ελλαδίτη Κώστα Σιάπκα, δύσκολα θα δούμε κάποιον από τους νεαρούς που συμπληρώνουν την ομάδα να παίρνουν χρόνο. Είναι σημαντικό λοιπόν, οι Γιώργος Κωνσταντίνου, Γαβριήλ Κοιλαράς, Donatas Visockis και Κώστας Σιάπκας, να βρεθούν σε καλή μέρα, να είναι συγκεντρωμένοι, να δώσουν βοήθειες ή ανάσες όταν χρειαστεί. Όπως λέει συχνά και ο αρχηγός Κωνσταντίνου “τίποτα περιττό, τίποτα έξτρα, μόνο αυτό που πρέπει”! Ειδικά η άμυνα στον Παλάλα, που λογικά θα βγει από τους Κοιλαρά και Κωνσταντίνου, θα παίξει τεράστιο ρόλο.