Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κλείνει Νεμάνια Ίλιτς η ΟΜΟΝΟΙΑ! (VIDEO)

Κλείνει Νεμάνια Ίλιτς η ΟΜΟΝΟΙΑ! (VIDEO)


Γράφαμε εδώ και καιρό, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει να έχει μεγάλες δυνατότητες, μια έξτρα λύση όμως θα έκανε τον Τσαγγαρίδη να νιώθει πιο άνετα. Τελικά οι άνθρωποι του καλαθοσφαιρικού τμήματος προσπαθούν να κάνουν ακόμα μια υπέρβαση για τα δεδομένα της ομάδας και να κλείσουν τον 29χρονο φόργουορντ/σέντερ Νεμάνια Ίλιτς. Ο Ίλιτς έχει πολύ καλό όνομα και θεωρείται παίκτης του επιπέδου των Αμερικανών μας, ενώ ταιριάζει απόλυτα και στο στυλ παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Βρίσκεται ήδη στην Κύπρο, δοκιμάζεται ουσιαστικά από την ομάδα μας και εντός των επόμενων ωρών θα ανακοινωθεί.

Κατάγεται από τη Σερβία και έχει ύψος 2.06. Δεν είναι πολύ δυνατός σωματικά αλλά για το ύψος του είναι πολύ ταχύς και αλκτικός και θ δόσει λύσεις κάτω από το καλάθι. Δεν είναι βέβαια άγνωστος στο κυπριακό κοινό, καθώς το 2006-07 αγωνίστηκε στον Μακεδονικό στην Α1 Ελλάδας. Προέρχεται από μπασκετική οικογένεια και με τη θητεία του σε πρωταθλήματα υψηλότερου επιπέδου, απέκτησε μεγάλη εμπειρία και θα βοηθήσει πολύ. Τελευταία του ομάδα ήταν η Σαμεντιτσίνο Γεωργίας.

Ας γίνει πάντως ξεκάθαρο για άλλη μια φορά, πως ακόμα και αν αποκτηθεί τελικά ο Ίλιτς, ο στόχος δεν αλλάζει, ούτε μπαίνει ο πήχης πιο ψηλά. Απλά οι άνθρωποι της επιτροπής, θέλουν να είναι βέβαιο πως ο τεχνικός της ομάδας έχει το κατάλληλο υλικό για να δουλέψει.

Γιατί βγάζουμε όνομα ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή

Σαν Omonoianews.com έχουμε πάγεια πολιτική μας, να μην βγάζουμε προς τα έξω ονόματα καλαθοσφαιριστών πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, γιατί πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν να κάνουν τη ζημιά. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, ενώ ο αθλητής ακόμα δεν έχει υπογράψει, “κάποιοι” φρόντισαν να διαρρεύσουν προς το Αποέλ, πως έχει έρθει το letter of clearance του καλαθοσφαιριστή. Δεν ξέρουμε αν είναι οι ίδιοι “κάποιοι” που διέρρευσαν τις ιστορίες με τις λίστες, το βέβαιο είναι πως εκεί στην ομοσπονδία πρέπει να προσέξουν λιγάκι.

υ.γ. Σας έχουμε άλλη μια πληροφορία. Την Παρασκευή η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει καινούριο φροντιστή, ψάξτε να δείτε αν είναι στη λίστα. Α και ακόμα κάτι: η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει φορώντας πράσινα. Αν δείτε άσπρο, κάντε ένσταση…

Δείτε βίντεο του Ίλιτς: