Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Προκαλεί εκ νέου η Έθα

Προκαλεί εκ νέου η Έθα

img_3021


Τελικά η βαλίτσα φαίνεται θα πάει πολύ μακριά. Νέο επεισόδιο προστέθηκε σήμερα στο σήριαλ της ένστασης της Έθα Έγκωμης κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ της εν λόγω ομάδας και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η Έθα ζητάει σήμερα με επιστολή της από την ΚΟΚ, να παραπέμψει την ΟΜΟΝΟΙΑ για αντικανονική συμμετοχή του Κυριάκου Κοιλαρά, υποστηρίζοντας ότι η μεταγραφή του δεν ήταν υπογεγραμμένη! Ξεκάθαρα προσπαθούν να βάλουν πίεση στην ομοσπονδία για να κερδίσουν την ένσταση, αφού οι ίδιοι δεν έκαναν ένσταση για το λόγο αυτό, εντός 24 ωρών όπως προβλέπει το καταστατικό.

Στην περίπτωση όμως Κοιλαρά, υπάρχουν και άλλα…παράξενα! Καταρχάς η Έθα μιλάει για αντικανονική συμμετοχή του καλαθοσφαιριστή (για τον ίδιο αθλητή είναι που έκαναν θέμα, πως δεν βρίσκεται στη λίστα, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ τον δήλωσε μια εβδομάδα αργότερα από τους υπόλοιπους, μετά την ιστορία που δημιουργήθηκε γύρω από τις πολιτικές του πεποιθήσεις) ενώ ο Κοιλαράς…δεν συμμετείχε! Μάλιστα, ο Κυριάκος Κοιλαράς στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν αγωνίστηκε ούτε και ένα δευτερόλεπτο, εν τούτοις οι κύριοι της Έθα θεωρούν ορθό να θέλουν να πάρουν τους βαθμούς με αυτό τον τρόπο!

Επιπρόσθετα, το registration του καλαθοσφαιριστή είχε σταλεί 3 μέρες πριν τον αγώνα. Η ομοσπονδία δεν ενημέρωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ για οποιαδήποτε παρατυπία στην διαδικασία εγγραφής του πριν το παιχνίδι! Και έρχονται τώρα να δημιουργήσουν θέμα γύρω από αυτό! Όταν ούτε η ίδια η ομοσπονδία δεν ενημέρωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ για οποιοδήποτε πρόβλημα, όταν η Έθα δεν υπέβαλε ένσταση εντός 24 ωρών, έχουν τα μούτρα να έρθουν τώρα να διεκδικούν ακύρωση της ολοκάθαρης νίκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μες το παρκέ.

Πραγματικά τα πράγματα στη καλαθόσφαιρα βρωμάνε. Τέσσερα πέντε άτομα την έχουν δει αυτοκράτορες του μπάσκετ και κόβουν-ράβουν. Μήπως πρέπει στην επόμενη συνεδρία της Δικαστικής να δώσουμε βροντερό παρόν; Δεν μας το απαγορεύει πάντως κανείς…