Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Τρέλαναν και τη στατιστική!

Τρέλαναν και τη στατιστική!

img_0588


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μέχρι στιγμής η μεγάλη έκπληξη του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος και οι αθλητές της με τις επιδόσεις τους, έχουν κινήσει το ενδιαφέρον πολλών. Η εξαιρετική απόδοση, φαίνεται και μέσα από τη στατιστική, αφού καλαθοσφαιριστές μας βρίσκονται στις πρώτες θέσεις αρκετών κατηγοριών.

Συγκεκριμένα, ο Τζέρεμι Άλεν έχει τους περισσότερους πόντους σε ένα παιχνίδι (33 με τον Απόλλωνα) και το καλύτερο ποσοστό από τη γραμμή των βολών σε ένα αγώνα (100%, 12/12 με τον Απόλλωνα). Ο Λι-Ίγκραμ είναι πρώτος στα εύστοχα τρίποντα σε ένα αγώνα (5 κόντρα στον Απόλλωνα). Τέλος ο Τζαμάρ Ντιγκς είναι πρώτος σε εύστοχες βολές σε ένα παιχνίδι (14 με τον Απόλλωνα), αμυντικά ριμπάουντ σε ένα παιχνίδι(11, κόντρα στην ΑΕΛ), σύνολο ριμπάουντ σε ένα παιχνίδι (11, κόντρα στην ΑΕΛ) και στις ασσίστ σε ένα αγώνα (8, τόσο με την ΑΕΛ όσο και με τον Απόλλωνα).

Εξαιρετικά στατιστικά έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ και σε ομαδικό επίπεδο. Έχει τους περισσότερους πόντους σε ένα παιχνίδι (101, με τον Απόλλωνα), το καλύτερο ποσοστό στις βολές σε ένα παιχνίδι (85%, με τον Απόλλωνα), το καλύτερο ποσοστό στα τρίποντα σε ένα παιχνίδι (43% με τον Απόλλωνα), τα περισσότερα αμυντικά ριμπάουντ σε ένα παιχνίδι (36 με την ΑΕΛ), τις περισσότερες ασσίστ σε ένα παιχνίδι (19, με τον Απόλλωνα) και τα περισσότερα κοψίματα σε ένα παιχνίδι (5 με την ΑΕΛ).

Φυσικά πρέπει να γίνει ξεκάθαρο, πως υπάρχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Η  ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολύ δρόμο να διανύσει και μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς θα επιτευχθούν οι στόχοι της.