Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Έκανε δώρο το ροζ φύλο αγώνα (80-84)

Έκανε δώρο το ροζ φύλο αγώνα (80-84)

img_3432


Ένα παιχνίδι που στην αρχή της 4ης περιόδου έμοιαζε δικό της έχασε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, λόγω των πολλών λαθών στα τελευταία στάδια του αγώνα. Οι πράσινοι έχασαν από μια ομάδα που σίγουρα δεν ήταν καλύτερη τους, και τώρα είναι πιθανόν να μπλεχτούν σε μπελάδες.

Χειρότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να κάνει η ομάδα μας που μόλις 5 λεπτά στο παιχνίδι ήταν πίσω με 13 πόντους. Αντέδρασε και με ηγέτη τον Λι-Ίγκραμ έφτασε την ΑΕΚ, δείχνοντας ικανή να παλέψει το παιχνίδι. Στη δεύτερη περίοδο, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και εκμεταλλευόμενη ότι υπερτερούσε σε ύψος κάτω από το καλάθι ξέφυγε στους 10 πόντους.

Η τρίτη περίοδος, όπως κάθε εβδομάδα ανήκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και με τον Λι-Ίγκραμ να είναι πραγματικά ασταμάτητος, όχι μόνο έφτασε την αντίπαλο της, αλλά την προσπέρασε κιόλας. Η ψυχολογία ήταν με το μέρος μας, η διαφορά σχετικά καλή και ο κόσμος ζεστός. Η τέταρτη περίοδος όμως δεν ήταν το ίδιο καλή με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να ξαναμπεί στο παιχνίδι και χάρη στην ψυχραιμία των παικτών της και τα αψυχολόγητα λάθη των δικών μας, πήρε το ροζ φύλο αγώνα με τελικό σκορ 80-84.

Οπωσδήποτε η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει την πολυτέλεια να δωρίζει με αυτό τον τρόπο τις νίκες. Είναι πραγματικά κρίμα και οι παίκτες μας αδίκησαν τους ίδιους τους εαυτούς τους, με τα ατομικά λάθη. Επόμενο ματς την Πέμπτη κόντρα στην ΑΕΛ και είναι μεγάλης σημασίας.

Κρίμα για την εμφάνιση των Ίγκραμ και Κοιλαρά

Ο Άνθονι Λι-Ίγκραμ ήταν πραγματικά καταπληκτικός σε άμυνα και επίθεση. Δεν σταματούσε πουθενά και έσπρωχνε την ομάδα προς τη νίκη. Ειδικά στην άμυνα σήμερα, είχε άξιο συμπαραστάτη τον εξαιρετικό Κοιλαρά.

Ο νεαρός Κύπριος έσβησε τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΚ, Σούμποτιτς και σε μεγάλο βαθμό το come-back της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οφειλόταν στην καταπληκτική του άμυνα. Βοήθησε όμως και επιθετικά, αφού είχε 7 πόντους, οι δυο μάλιστα με κάρφωμα στα μούτρα του αντίπαλου σέντερ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μεγάλη ανάγκη την βοήθεια επιθετικά τόσο από τον Γαβριήλ, όσο και από τον αρχηγό Κωνσταντίνου (είχε σήμερα 6 πόντους) και τους Ίλιτς, Βισότσκις. Αν σήμερα που οι Αμερικανοί έμειναν πίσω, βοηθούσε ένας από τους κοινοτικούς μας, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.