Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Για άλλη μια φορά απών

Για άλλη μια φορά απών

img_3432


Με το αγωνιστικό δεν θα ασχοληθούμε, πολύ απλά γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε ότι είχε με τα μέσα που διαθέτει και έχασε από μια καλύτερη της ομάδα. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, χάσαμε μες το παρκέ, κάποια πράγματα όμως δεν μπορούν να περνάνε στο ντούκου.

Τα έχουμε δει όλοι, άλλωστε ήταν και τηλεοπτικό το παιχνίδι και κάποια πράγματα φάνηκαν από τη τηλεόραση. Κροτίδες, πέτρες, αναπτήρες, το γνωστό άσμα για την Εόκα Β’ και οι Τούρκοι στην 9. Και όλα αυτά ενώ δεν μπορούμε να αγνοούμε πως στο πρώτο παιχνίδι, η αστυνομία Κύπρου έδειξε υπέρμετρο ζήλο για τις…κερκίδες του Ελευθερία, όλα αυτά όταν η αποστολή του Αποέλ ήρθε στο Ελευθερία τότε με συνοδεία του αντιτρομοκρατικού ουλαμού, όλα αυτά όταν σε κείνο το παιχνίδι, δεν άνοιξε μύτη!

Στο τέλος αναρωτιόμαστε, μήπως τελικά το πρόβλημα σας είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ; Γιατί αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση προς τις ομάδες; Γιατί αυτή η ασέβεια από την ομοσπονδία προς την ΟΜΟΝΟΙΑ; Φταίμε που με όλα αυτά που γίνονται νιώθουμε πως η έρευνα του ΟΕΒ για τις διαρροές από το προσωπικό της ΚΟΚ θα κρυφτεί σε κάποιο συρτάρι; Τελικά θα μας πείσετε πως η λύση είναι να σας αφήσουμε να παίζεται μόνοι σας.