Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Δικαίωμα στο όνειρο!

Δικαίωμα στο όνειρο!

img_2830


Αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ στην τρίτη και τη τέταρτη περίοδο, η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε στη μεγάλη ανατροπή και επικράτησε εκτός έδρας της ΕΝΑΔ! Η αποψινή νίκη, σήμαινε και την είσοδο της ομάδας στο final four του κυπέλλου! Προφανώς η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι φαβορί εκεί, ειδικά από τη στιγμή που ίσως αντιμετωπίσει τον Κεραυνό, την Έθα ή και τους 2! Για άλλη μια φορά όμως, μας δίνει δικαίωμα στο όνειρο!

Είναι δυο παιχνίδια! Τα δίνεις όλα και ότι βγει! Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ήδη κερδίσει την Έθα στο πρωτάθλημα, γιατί να μην το ξανακάνει; Έχει δει στα μάτια τον Κεραυνό, άξιζε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ! Με τον υπέροχο της κόσμο στο πλευρό της, τα πάντα είναι δυνατά! ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ Κύπελλο και όπου μας βγάλει!

Ντιγκς το βαρόμετρο

Ο Λι-Ίγκραμ ήταν και πάλι πολύ καλός, ο Μπέικερ πιστοποίησε το αγωνιστικό του ανέβασμα, ο Κοιλαράς δείχνει σιγά σιγά να κτίζει αυτοπεποίθηση και να μπορεί να προσφέρει 10 πόντους στην ομάδα. Για άλλη μια βραδιά, φάνηκε ξεκάθαρα όμως πως βαρόμετρο είναι ο άσσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Ντιγκς. Ο Τζαμάρ, είχε απόδοση παρόμοια με αυτή των πρώτων αγωνιστικών όταν οδηγούσε την ομάδα από έκπληξη σε έπκληξη. Μάλιστα πέτυχε καθοριστικά σουτ και είχε στο τέλος 20 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Υπέρβαση στην υπέρβαση από την επιτροπή

Δεν θέλουμε να γινόμαστε γραφικοί, ούτε είμαστε υπερβολικοί. Αυτά που λέμε στις ήττες θα λέμε και στις νίκες. Το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ανταγωνιστική οφείλεται στις συνεχόμενες υπερβάσεις από τα μέλη της επιτροπής καλαθόσφαιρας. Την εβδομάδα που πέρασε, βρέθηκαν προ οικονομικού αδιεξόδου και κατάφεραν να το ξεπεράσουν με προσωπικές θυσίες. Τα τμήματα πετόσφαιρας και καλαθόσφαιρας πρέπει να στηριχθούν από τον κόσμο, γιατί θα έρθει μια στιγμή που δεν θα είναι εφτική νέα υπέρβαση…