Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Και οι προκλήσεις συνεχίζονται…

Και οι προκλήσεις συνεχίζονται…

img_3346


Τα προβλήματα της καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ομοσπονδία φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό και πλέον όλοι στο πράσινο στρατόπεδο θεωρούν πως δέχονται ανοικτό πόλεμο, με απώτερο σκοπό τον υποβιβασμό τους. Μετά τις ενστάσεις και τις λίστες, μετά από κάποιες τραγικές διαιτησίες, ήρθε άλλο ένα επεισόδιο να προστεθεί στην ιστορία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει αύριο Δευτέρα την ΑΕΚ στο στάδιο Ελευθερία (19:00 Live omonoianews.com). Ο αγώνας είναι δύσκολος, η ΑΕΚ πολύ καλή ομάδα και οι πράσινοι θα χρειαστούν την βοήθεια του κόσμου τους για να φτάσουν στη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό η ΟΜΟΝΟΙΑ να σπάσει το αρνητικό σερί και να ηρεμίσει, γιατί ακολουθούν…εμπόδια!

Η ΚΟΚ έχει ορίσει τον ακριβώς επόμενο αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑ, την Πέμπτη, τρεις μόλις μέρες μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ. Μάλιστα είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, κόντρα στην ΑΕΛ στη Λεμεσό. ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΛ έχουν προφανώς τους ίδιους στόχους και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε ο Τσαγγαρίδης είναι να πάει στο ματς με κουρασμένη ομάδα! Έχει που έχει μικρό ρόστερ…

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ αναρωτιούνται πλέον τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν την ίση μεταχείριση από την ομοσπονδία. Σκέφτονται μάλιστα να πάρουν στα άκρα την υπόθεση, γιατί βλέπουν στο βάθος του δρόμου προσπάθεια να υποβιβαστεί η ομάδα μας.

Θέλει τον κόσμο στο πλευρό της

Με αυτά τα δεδομένα, γίνεται ξεκάθαρο πως η νίκη αύριο κόντρα στην ΑΕΚ είναι επιτακτική. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη να βγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται μετά την ακύρωση της νίκης κόντρα στην Έθα και τα 3 κακά αποτελέσματα. Για να το πετύχει, θα χρειαστεί τον κόσμο στο πλευρό της. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως πολύ καλή είναι και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν οι αθλητές μας έχουν και το κόσμο δίπλα τους, ίσως αυτό να παίξει στο τέλος το ρόλο του.