Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Έχεις αγώνα σήμερα

Έχεις αγώνα σήμερα

img_1112


Το μυαλό του περισσότερου κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι στο αυριανό παιχνίδι του ποδοσφαιρικού τμήματος με την ΑΕΚ. Ναι είναι πολύ σημαντικό, εξίσου σημαντικό όμως είναι και το παιχνίδι του καλαθοσφαιρικού τμήματος σήμερα κόντρα στην ΕΝΑΔ (18:00 Ελευθερία). Ένα παιχνίδι που είτε θα μας βάλει σε περιπέτειες, είτε θα μας δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα παραμονής.

Όπως είναι το φετινό πρωτάθλημα και όπως έδειξαν τα ψεσινά αποτελέσματα, τα πάντα κρίνονται στη λεπτομέρεια. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο και στο τέλος της ημέρας δεν θα παίξει και τόσο μεγάλο ρόλο το που θα τερματίσεις. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ πάρει το αποψινό παιχνίδι, μπορεί πλέον να αρχίσει να βλέπει προς τα πάνω, έχοντας μια σχετική διαφορά.

Μέχρι στιγμής αυτές οι λεπτομέρειες που λέγαμε, πάνε μάλλον ανάποδα. Ο Γαβριήλ Κοιλαράς θέλει ένα μικρό θαύμα για να παίξει, ο αρχηγός μπορεί να μην θέλει θαύμα, αλλά θέλει ένεση και θεραπεία. Το ήδη μικρό μας ρόστερ, έγινε μικρότερο και εναπόκειται σε μας να σπρώξουμε την ομάδα. Η πτυσσόμενη κατέβηκε, ο ΛΑΟΣ έχει πραγματικά σπουδαίο ρόλο να επιτελέσει και οφείλει σήμερα να δώσει μια από τις μαζικότερες του παρουσίες. ΄Εχουμε αγώνα σήμερα κι ας μην ονομάζεται Αποέλ ή ΑΕΛ ο αντίπαλος…