Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Γιατί όχι και στα άλλα τμήματα;

Γιατί όχι και στα άλλα τμήματα;

img_5412


Ένα μέρος του δανείου, θα πάει στην ανάπτυξη των ακαδημιών, τόνισαν σήμερα Στέλιος Μυλωνάς και Νίκος Χαραλάμπους. Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η πιο πάνω δήλωση και την θεωρούμε απόλυτα σωστά. Στην οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε μόνο οι ακαδημίες μας μπορούν να μας σώσουν και πρέπει να τις στηρίξουμε.

Την ίδια στιγμή όμως, αναρωτιόμαστε γιατί να μην γίνει παρόμοια δήλωση και για τα τμήματα της πετόσφαιρας, της καλαθόσφαιρας και του φούτσαλ. Τα τμήματα δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικά, κατακρίβιαν ούτε καν να επιβιώσουν δεν μπορούν, όταν η μόνη βοήθεια που παίρνει ο εκάστοτε υπεύθυνος είναι η εκμετάλλευση του ονόματος του σωματείου. Μην σας ξεγελάει η εικόνα του φούτσαλ, αυτή σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στον Αντώνη Ζυμαρά, που πέραν του γεγονότος πως είναι ο καλύτερος γνώστης του χώρου, πέτυχε ότι πέτυχε εις βάρος της οικογένειας του. Δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα αυτό όμως..

Χρειάζονται έμπρακτη οικονομική βοήθεια τα τμήματα. Αρκετά μικρότερη από αυτήν που ανάφερε ο κ. Χαραλάμπους πως θα πάρει η ακαδημία από το δάνειο. Χρειάζεται βασικά ένας συνδιασμός των πόρων που συλλέγει ο εκάστοτε υπεύθυνος του τμήματος, με κάποια βοήθεια από το σωματείο. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος να τα συντηρούμε, η σκληρή αλήθεια αυτή είναι.