Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ «Θα τα δώσουμε όλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, την ιστορία και τον κόσμο...

«Θα τα δώσουμε όλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, την ιστορία και τον κόσμο της»

img_5525
Ο προπονητής της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας, Μάριος Αργυρού, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, και τόνισε πως όλοι στο τμήμα θα δώσουν τα πάντα στα εναπομείναντα παιχνίδια, ούτως ώστε να πετύχουν είσοδό τους στα play-off, έχοντας για «φάρο» τους την ΟΜΟΝΟΙΑ, την ιστορία της και τον κόσμο της.


Διαβάστε ακόμα: Άλλος ένας τελικός: ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΘΑ (30/1 19:00)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή μας:

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς, όπως είναι διαμορφωμένα τα βαθμολογικά δεδομένα. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τις εναπομείναντες αγωνιστικές να πετύχουμε όσο το δυνατό περισσότερες νίκες, όχι μόνο για την παραμονή μας στην κατηγορία, αλλά γιατί όχι και για κάτι καλύτερο».

Όσο για το παιχνίδι με την ΕΘΑ επεσήμανε: «Αντιμετωπίζουμε την ΕΘΑ, μία ομάδα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έμπειρη, πλήρης και με βάθος. Εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, τότε θα δούμε τη συνέχεια με πολύ καλύτερες προοπτικές ως προς την υλοποίηση των στόχων μας».

Ο Μάριος Αργυρού ανέφερε για την ψυχολογία των παικτών μας: «Υπάρχει μεγάλη διάθεση και θέληση από πλευράς παικτών. Με τις δύο προσθήκες που έχουμε κάνει είμαστε ενισχυμένοι και σε συνδυασμό με το επίπεδο των αντοχών που θα δείξει η ομάδα μας, θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Οι παίκτες διαπιστώνουν ότι τους πιστεύουμε, κάτι που τους ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό».

Για τη νίκη σε βάρος του Απόλλωνα και την επίδραση που είχε στην ομάδα μας τόνισε: «Η νίκη σε βάρος του Απόλλωνα έχει επιδράσει θετικά στην ψυχολογία των παικτών μας, έχει ανεβάσει τους δείκτες της αυτοπεποίθησής τους και τους έκανε να πιστέψουν στον στόχο της πρόκρισης στα play-off».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας μας: «Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου μας. Είναι αλήθεια πως ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα μπάσκετ από το ξεκίνημα της σεζόν και συνεχίζει να μας συμπαραστέκεται. Να είναι βέβαιοι οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι, όπως και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα τα δώσαμε όλα και ματώσαμε στο γήπεδο, το ίδιο θα κάνουμε και σε όλους τους εναπομείναντές αγώνες. Θα τα δίνουμε όλα για τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την ιστορία του Σωματείου μας και ασφαλώς για τον κόσμο μας».