Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Με πίστη κόντρα τη φορμαρισμένη ΑΕΚ

Με πίστη κόντρα τη φορμαρισμένη ΑΕΚ

img_6577-copy


Την φορμαρισμένη ομάδα της ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ στη Λάρνακα (15:45 live omonoianews.com). Ο αντίπαλος της ομάδας μας προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες, δύο εκ των οποίων κόντρα σε Έθα και Αποέλ. Μάλιστα μετά την ψεσινή ήττα του Αποέλ από την ΑΕΛ, η ΑΕΚ έχει και ένα έξτρα κίνητρο να κερδίσει, αφού σε τέτοια περίπτωση θα ξεφύγει από τον αιώνιο μας 2 βαθμούς στη μάχη για τη τρίτη θέση.

Τα όσα αναφέραμε πιο πάνω φυσικά, είναι η μια όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ΟΜΟΝΟΙΑ κοίταξε στα μάτια την αντίπαλο της, χάνοντας τελικά 80-84 στις λεπτομέρειες και από δικά της λάθη. Οι πράσινοι μπορούν να επιστρέψουν στη Λευκωσία με το ροζ φύλλο αγώνα, αρκεί να πιστέψουν, να παλέψουν και να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη τους.

Αγωνιστικά, ο Γιουτζίν Χάρις είχε χρόνο να εγκλιματιστεί και όσο περνάει ο χρόνος θα γίνεται καλύτερος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται μια νίκη εκτός προγράμματος που θα τη βοηθήσει για τη συνέχεια. Στον πρώτο γύρο είχε πετύχει δυο, πρέπει να πιστέψει πως μπορεί να κάνει ξανά το ίδιο. Έχει μεγάλη ανάγκη ψυχολογικά, μια νίκη μετά από καιρό.