Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Πρέπει να δωθεί λύση άμεσα

Πρέπει να δωθεί λύση άμεσα

img_4110


Είναι τεράστιο το κενό που αφήνει ο Χριστόφορος Χριστοφόρου στο καλαθοσφαιρικό τμήμα και πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα. Για να μην κοροϊδευόμαστε κιόλας, μιλάμε για ένα πόστο που κανείς δεν ήθελε να αναλάβει και που πήρε με μπόλικο ρίσκο ο μέχρι πρώτινος πρόεδρος της καλαθοσφαιρικής επιτροπής.

Το Δ.Σ. είχε χθες συνεδρία και θα συζητούσε ανάμεσα σε άλλα και για το θέμα. Υπάρχει μια οικονομική τρύπα στο τμήμα, οπωσδήποτε όχι μεγάλη συγκριτικά με αυτές που ταλανίζουν το σωματείο (αντιστοιχεί σε ένα μισθό), αλλά ούτε αμελητέα αν αναλογιστεί κανείς τα οικονομικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ιδανική λύση θα ήταν φυσικά, να τηρηθούν κάποιες υποσχέσεις, να πάει μια χορηγία στο τμήμα και ο κ. Χριστοφόρου να πειστεί να επιστρέψει. Αλλιώς, οδεύουμε σε πολύ άσχημα μονοπάτια.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι με την έλευση των Τάσιτς και Κουκοσάβλιεβιτς, η ομάδα ισχυροποιήθηκε σε βαθμό που να μας κάνει να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια. Ακέφαλο το τμήμα όμως δεν πάει πουθενά και πρέπει να εξεταστεί άμεσα πώς συνεχίζουμε…