Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Τόμπολα για τη σωτηρία του μπάσκετ

Τόμπολα για τη σωτηρία του μπάσκετ

img_1131


Η προσπάθεια εξεύρεσης πόρων για το καλαθοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίζεται και μετά τη λήξη των υποχρεώσεων της ομάδας. Η πρωτοβουλία σωτηρίας του τμήματος στο Facebook διοργανώνει αύριο στις 18:00 στο καφέ Chroma, Τόμπολα με τη συμμετοχή αθλητών του σωματείου και με τα έσοδα να πάνε αποκλειστικά στο τμήμα μπάσκετ. Πιο κάτω τα όσα αναρτήθηκαν στη σελίδα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν είναι απλά ένα σωματείο. Είναι μια ιδέα μια οικογένεια, μια γροθιά
Το Σάββατο 23/2 στις 18:00 το απόγευμα στην καφετερία Chroma στο Στρόβολο (δρόμος Παναγίας του Τράχωνα), διοργανώνεται τόμπολα με τη συμμετοχή αθλητών όλων των τμημάτων του σωματείου με όλα τα έσοδα να διατίθενται για την ολοκλήρωση της προσπάθειας για εξόφληση των μισθών προς τους καλαθοσφαιριστές μας.

Ποδοσφαιριστές, καλαθοσφαιριστές, φουτσαλιστές, πετοσφαιριστές αναγνωρίζοντας την αδυναμία του σωματείου να αντεπεξέλθει οικονομικά, ενώνουν δυνάμεις σε μια ύστατη προσπάθεια ανεύρεσης χρημάτων, για να βροντοφωνάξουμε την αναγκαιότητα για διάσωση του τμήματος, που στεγάζει στις ακαδημίες του πέραν των 1000 αθλητών.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι για ένα χαλαρό απόγευμα παρέα με τους αθλητές μας, με διασκέδαση και πούσια δώτα και ασφαλώς απώτερο σκοπό να αποδείξουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι απλά μια ομάδα αλλά τρόπος ζωής.
Σάββατο23/2 στις 6 το απόγευμα στη καφετέρια CHROMA.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!