Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κορυφαίος της αγωνιστικής ο Νουαουκόνι, με 23 πόντους και 15 ριμπάουντ

Κορυφαίος της αγωνιστικής ο Νουαουκόνι, με 23 πόντους και 15 ριμπάουντ

basket-anagennisi (4)


Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την αθλητική ιστοσελίδα ThemaSports.com αναδεικνύουν κάθε βδομάδα τον κορυφαίο καλαθοσφαιριστή της αγωνιστικής. Ο νικητής βγαίνει μετά από ψηφοφορία του των φιλάθλων του κυπριακού μπάσκετ. Συγκεκριμένα, ο κόσμος καλείται να ψηφίσει μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων καλαθοσφαιριστών από κάθε αγωνιστική και να αναδείξει τον MVP. H ψηφοφορία για κάθε αγωνιστική ξεκινάει με την ολοκλήρωση του τελευταίου χρονικά παιχνιδιού, και διαρκεί μέχρι την έναρξη του πρώτου αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής.

Για την 5η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος Ανδρών Α’ Κατηγορίας αναδείχθηκε ο Στέφεν Νουαουκόνι της Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ, για την παρουσία του στον αγώνα κόντρα στην ΕΝΠ όπου είχε σημειώσει 23 πόντους (8/16 δίποντα, 15 ριμπάουντ, 3 ασσίστ).

Συνολικά ψήφισαν 342 άτομα, με τον άσο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μαζεύει τους 134 ψήφους. Στην 2η θέση έμεινε ο Θάντους Μακφάντεν με 112 ψήφους, ενώ ακολουθούν οι Ανδρέας Σιζόπουλος με 73 ψήφους και Μορίς Πίαρσον με 23 ψήφους.