Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ρίχνεται στη μάχη για παραμονή στην Κατηγορία

Ρίχνεται στη μάχη για παραμονή στην Κατηγορία

basket-anagennisi (22)


Η 7η θέση στην οποία τερμάτισε η ΟΜΟΝΟΙΑ στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας την τοποθέτησε στο Β’ όμιλο της Β’ φάσης, εκεί ήθελε άνοδο μιας θέσης για να αποφύγει τα play-out, όμως δεν τα κατάφερε. Έτσι, η ομάδα μας καλείται τώρα να παίξει για παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Αντίπαλος θα είναι η Αναγέννηση Γερμασόγειας, ομάδα την οποία οι πράσινοι κέρδισαν και τις τέσσερις φορές που την βρήκαν μπροστά τους φέτος.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 18:00, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αφού η αντίπαλος τερμάτισε μια θέση πιο κάτω στη βαθμολογία. Στο στάδιο Ελευθερία θα γίνει το παιχνίδι και οι πράσινοι καλούνται να πάρουν το προβάδισμα στις νίκες και να τελειώσουν την υπόθεση παραμονή στον επόμενο αγώνα, αφού η ομάδα που θα πετύχει δύο νίκες θα κρατηθεί στην κατηγορία.

Ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε 4 φορές φέτος την Αναγέννηση λέει κάτι, όμως τώρα θα είναι εντελώς διαφορετικές αναμετρήσεις και θα χρειαστεί να δώσουν όλοι οι παίκτες του Νικόλα Παπαδόπουλου το 100% των δυνατοτήτων τους.