Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Αποφασίστηκε επανάληψη του αγώνα!

Αποφασίστηκε επανάληψη του αγώνα!

 


Την απόφαση να επαναληφθεί ο αγώνας Καλαθόσφαιρας ανάμεσα σε ΑΠΟΠ και ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΚ. Η αναμέτρηση αφορά τα πλέι-οφ της προημιτελικής φάσης του Πρωταθλήματος Β1 Κατηγορίας και κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η σειρά βρίσκεται στο 1-1 και η ομάδα που θα κερδίσει στο προσεχές παιχνίδια θα περάσει στα ημιτελικά, εκεί όπου περιμένει ο Αχιλλέας Καϊμακλίου. Για την Τετάρτη 5 Απριλίου ορίστηκε ο αγώνας, που Α’ Λύκειο “Ακης Κλεάνθους” στην Πάφο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που ανακοινώθηκαν για το διακοπέντα αγώνα:

Αρ. υπόθεσης 74. Παραπέμπεται στον αθλητικό δικαστή το σωματείο ΑΠΟΠ για τη διακοπή του αγώνα Ανδρών Β1 ΑΠΟΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ ημερομηνίας 26/3/2017.
Απόφαση: Ο αγώνας επαναλαμβάνεται σε ημερομηνία που θα καθοριστεί από την Ομοσπονδία λόγω του ότι δεν προκύπτει οποιαδήποτε υπαιτιότητα σε ένα εκ των 2 αγωνιζόμενων Σωματείων. Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα έχουν οι καλαθοσφαιριστές που αναγράφονταν στο Φύλλο Αγώνα.

Αρ. υπόθεσης 75. Παραπέμπεται στον αθλητικό δικαστή το σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ για τη διακοπή του αγώνα Ανδρών Β1 ΑΠΟΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ ημερομηνίας 26/3/2017.
Απόφαση: Ισχύει η απόφαση υπ’ αρ. 74.

Αρ. υπόθεσης 76. Παραπέμπεται στον αθλητικό δικαστή το σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ για αντικανονική μετακίνηση φιλάθλων στον εκτός έδρας αγώνα Ανδρών Β1 ΑΠΟΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ ημερομηνίας 26/3/2017, ήτοι εισήλθαν στις κερκίδες του σταδίου για να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα οπαδοί του σωματείου οι οποίοι δεν ήταν δηλωμένοι στον ονομαστικό κατάλογο των 200 ατόμων.
Απόφαση: €250 χρηματικό πρόστιμο.

Αρ. υπόθεσης 77. Παραπέμπεται στον αθλητικό δικαστή το σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς του, στον αγώνα Ανδρών Β1 ΑΠΟΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ ημερομηνίας 26/3/2017.
Απόφαση: €250 χρηματικό πρόστιμο.

Αρ. υπόθεσης 78. Παραπέμπεται στον αθλητικό δικαστή το σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ για συμπεριφορά των οπαδών του η οποία οδήγησε σε οριστική διακοπή του αγώνα Ανδρών Β1 ΑΠΟΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ ημερομηνίας 26/3/2017.
Απόφαση: Καμία ποινή . Ισχύει η απόφαση στην υπόθεση 74.