Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Έχασε στο πρώτο ματς και θέλει να στείλει τη σειρά σε τρίτο...

Έχασε στο πρώτο ματς και θέλει να στείλει τη σειρά σε τρίτο αγώνα

 


Τα πλέι-οφ του Πρωταθλήματος Β1 Κατηγορίας στην καλαθόσφαιρα ξεκίνησαν χθες, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να γνωρίζει την ήττα στην Πάφο από τον ΑΠΟΠ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά. Η ομάδα μας είχε καλή παρουσία και θα μπορούσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος, όμως έχασε με σκορ 65-61.

Το πρώτο δεκάλεπτο είχε ολοκληρωθεί με το “τριφύλλι” να προηγείται με 18-21, ενώ το ημίχρονο τελείωσε με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με τη διαφορά στον πόντο. Πιο δυνατά μπήκαν στο τρίτο δεκάλεπτο οι “πράσινοι”, που με το τέλος του είχαν προβάδισμα ενός πόντους, 42-43. Ο ΑΠΟΠ όμως πήρε τελικά τη νίκη και το προβάδισμα με 1-0 στη σειρά.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι στη Λευκωσία, όπου είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 23 Μαρτίου. Στο στάδιο Ελευθερία με ώρα έναρξης τις 19:00 θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κερδίσει και να στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι, που θα γίνει στην έδρα της αντιπάλου μας.

Οι καλαθοσφαιριστές του Κυριάκου Αδάμου χρειάζονται τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τους οποίους καλούν στο κλειστό. Όλη τη χρονιά η ομάδα αγωνιζόταν μπροστά σε συγγενείς και λιγοστούς φίλους, τώρα όμως χρειάζονται τη βοήθεια περισσότερων ατόμων στην κερκίδα, που με την υποστήριξη τους θα πάρουν τη νίκη.