Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Εγγραφές στην Ακαδημία Καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Εγγραφές στην Ακαδημία Καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 


Έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στην Ακαδημία Καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία λειτουργεί υπό την ευθύνη του επαγγελματία προπονητή, Κυριάκου Αδάμου.

Οι προπονήσεις διεξάγονται στην κλειστή αίθουσα της Τεχνικής Σχολής Μακαρείου Γ΄, στη Λευκωσία (περιοχή πίσω από το K Cineplex Στροβόλου).

Το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 50 ευρώ και περιλαμβάνει την εγγραφή στην Ακαδημία Καλαθόσφαιρας, τον πρώτο μήνα προπονήσεων και το αθλητικό υλικό. Το μηνιαίο κόστος προπονήσεων, ανέρχεται στα 30 ευρώ.

Άλλα ωφελήματα

– 20% έκπτωση στην Green Boutique

– Δωρεάν είσοδος στους εντός έδρας αγώνες των Τμημάτων Καλαθόσφαιρας, Πετόσφαιρας και Φούτσαλ.

– Δωρεάν συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Σωματείου

– Ειδικές τιμές σε συνεργάτες του Σωματείου

Πληροφορίες και εγγραφές (αγόρια και κορίτσια)

– Κυριάκος Αδάμου: 99694997

– Γραφεία Συλλόγου: 7777 1948

Η ομάδα καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη β’ κατηγορία και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς από την περσινή σεζόν εφαρμόζεται πλάνο που δίνει έμφαση στη δημιουργία υποδομών και συνθηκών, που θα της επιτρέψουν να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία, με προοπτική να έχει πρωταγωνιστική πορεία. Η εφαρμογή του πλάνου θα συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο, με έμφαση στην περαιτέρω αναβάθμιση της Ακαδημίας του Τμήματος, αλλά και στην απόκτηση νεαρών καλαθοσφαιριστών με προοπτική ανέλιξης. Το Τμήμα Καλαθόσφαιρας καλεί τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να εμπιστευτεί τα παιδιά του στην Ακαδημία του Τμήματος.