Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Έμαθε τον αντίπαλο της στο Κύπελλο η ΟΜΟΝΟΙΑ

Έμαθε τον αντίπαλο της στο Κύπελλο η ΟΜΟΝΟΙΑ

 


Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Β’ Κατηγορίας στην Καλαθόσφαιρα, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μαθαίνει την αντίπαλο της στην προημιτελική φάση. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος, Αχιλλέα Αγρού, με την πρόκριση να κρίνεται σε μονό νοκ-άουτ αγώνα. Οι “πράσινοι” κληρώθηκαν να παίξουν μάλιστα εκτός έδρας, κάτι που κάνει δυσκολότερο το έργο τους, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν μπορούν να καταφέρουν να περάσουν στους “4” της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στο κλειστό του Αγρού. Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά εκτός έδρας μια εκ των ΕΝΑΔ και Αστέρα Μέσα Γειτονιάς. Το άλλο ζευγάρι της πρώτης φάσης είναι Κ.Ν. Αγίου Νικολάου – Αχιλλέας Καϊμακλίου και η ομάδα που θα περάσει θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ εντός έδρας.

Να σημειωθεί πως τρεις μέρες νωρίτερα από την κόντρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Αχιλλέα Αγρού, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Το ματς θα διεξαχθεί στο “Ελευθερία” την Κυριακή, με το τζάμπολ να γίνεται στις 16:00.

Αναλυτικά η κλήρωση της πρώτης φάσης:
Ζευγάρι 1: Κ.Ν. Αγίου Νικολάου – Αχιλλέας Καϊμακλίου
Ζευγάρι 2: Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ – Αστέρας Μέσα Γειτονιάς
Ζευγάρι 3: Αχιλλέας Αγρού – ΟΜΟΝΟΙΑ

Για την ημιτελική φάση:
Νικητής Ζευγαριού 2 – Νικητής Ζευγαριού 3
Νικητής Ζευγαριού 1 – ΑΕΛ Λεμεσού