Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «Έχουν γίνει βήματα και στο θέμα οργάνωσης του τμήματος»

«Έχουν γίνει βήματα και στο θέμα οργάνωσης του τμήματος»

 


Ικανοποίηση επικρατεί στο Τμήμα Καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την προοπτική που παρουσιάζει η ομάδα. Η προσπάθεια επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας δυνατής βάσης με νεαρούς ταλαντούχους Κύπριους καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι τα επόμενα χρόνια θα καταστούν ολοκληρωμένοι αθλητές και θα είναι έτοιμοι για να πρωταγωνιστήσουν.

Ο προπονητής της καλαθοσφαιρικής ομάδας, Κυριάκος Αδάμου, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Επιδιώξαμε και πετύχαμε, να αποτελείται η ομάδα μας από νεαρούς και ταλαντούχους Κύπριους καλαθοσφαιριστές, ώστε να τους προετοιμάσουμε για επάνοδο στην πρώτη κατηγορία. Δεδομένης της απειρίας τους και σύμφωνα με τον στόχο που έχουμε θέσει, είμαστε ευχαριστημένοι, όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο από την πρόοδο που επιτελούν οι νεαροί, αλλά και την προοπτική τους. Έχουν σημειώσει βελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Πρόκειται για παιδιά που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, για να κάνουν καριέρα στον χώρο της καλαθόσφαιρας».

Μεγάλο βάρος πέφτει και στην προσπάθεια για σωστή οργάνωση του Τμήματος. Ο Κυριάκος Αδάμου ανέφερε επί τούτου:  «Έχουν γίνει βήματα και στο θέμα οργάνωσης του τμήματος. Λειτουργούμε καλύτερα από οποιανδήποτε άλλη ομάδα β΄ κατηγορίας, ενώ η προσπάθειά μας είναι όπως οι συνθήκες που δουλεύουμε να είναι ανάλογες με ομάδων πρώτης κατηγορίας. Θέλουμε να θέσουμε τις βάσεις, ώστε μόλις κρίνουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας, να κάνουμε το βήμα».

Η αξιολόγηση νεαρών Κύπριων καλαθοσφαιριστών, που δεν αγωνίζονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι, επίσης, μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη: «Καταβάλλεται προσπάθεια για να αποκτηθούν και κάποιοι άλλοι νεαροί Κύπριοι καλαθοσφαιριστές, που κρίνουμε ότι είναι ταλαντούχοι και με πολύ καλή προοπτική. Το γεγονός ότι δουλεύουμε σωστά και προσφέρουμε συνθήκες σε νεαρούς για να εξελιχθούν, λειτουργεί θετικά στην προσπάθειά μας αυτή», ανέφερε ο Κυριάκος Αδάμου.