Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «Πιστεύω πως μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση»

«Πιστεύω πως μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση»

 


Στην τέταρτη σερί νίκη στοχεύει η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ρεπορτάζ της επίσημης ιστοσελίδας για το προσεχές παιχνίδι Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας:

Αφήνει πίσω της τον αποκλεισμό από το κύπελλο η ομάδα καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στην ΕΝΑΔ. Οι καλές εμφανίσεις, οι νίκες και μείωση της διαφοράς από την κορυφή στους δύο βαθμούς, έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας, κάτι που θα βοηθήσει στην προσπάθεια για νέα νίκη την Κυριακή. Σημειώνεται πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αγώνα λιγότερο, σε σχέση με τις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00 και θα γίνει στην κλειστή αίθουσα του Αγίου Δομετίου.

«Γνωρίζουμε ότι η ΕΝΑΔ διαθέτει καλούς παίκτες, νεαρούς σε ηλικία, με ταχύτητα και ταλέντο. Θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και να πετύχουμε άλλη μία νίκη. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για κάθε παιχνίδι και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο» ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας, Παναγιώτης Δουκανάρης.

Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, ο Παναγιώτης τόνισε: «Είναι λογικό να μας επηρέασε σε κάποιο βαθμό, όμως οφείλουμε να τον αφήσουμε πίσω και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, που είναι ο κύριος στόχος. Προσωπικά πιστεύω πως μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση».