Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Έμαθε αντίπαλο και ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στα play-off

Έμαθε αντίπαλο και ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στα play-off

 


Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης των play-off του Πρωταθλήματος Β1 Κατηγορίας στην καλαθόσφαιρα. Για την προημιτελική φάση, Αχιλλέας Αγρού και Αχιλλέα Καϊμακλίου πέτυχαν αμφότερες τη δεύτερη τους νίκη επί των Αστέρα Μέσα Γειτονιάς και ΕΝΑΔ αντίστοιχα, παίρνοντας το εισιτήριο για τους “4”. Εκεί είχαν περάσει χωρίς αγώνες ΑΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ, που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης των play-off:
Αχιλλέας Αγρού-Αστέρας Μέσα Γειτονιάς 64-48 / Αστέρας Μέσα Γειτονιάς-Αχιλλέας Αγρού 59-65
Αχιλλέας Καϊμακλίου-ΕΝΑΔ 75-67 / ΕΝΑΔ-Αχιλλέας Καϊμακλίου 58-81

Αφού έμαθε τον αντίπαλο της στα ημιτελικά, ο οποίος θα είναι ο Αχιλλέας Αγρού, η ομάδα μας ξεκίνησε την προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι. Την Κυριακή (16:00) στο “στάδιο” Ελευθερία θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την πρόκριση στους τελικούς να παίρνει αυτή που θα πετύχει δύο νίκες. Στις 19:30 είναι προγραμματισμένο το τζάμπολ στο ματς της Λεμεσού μεταξύ της ΑΕΛ και του Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Θυμίζουμε πως στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, ΟΜΟΝΟΙΑ και Αχιλλέας Αγρού ισοβάθμησαν, με την ομάδα μας να τερματίζει όμως στη 2η θέση, λόγω των αποτελεσμάτων στις μεταξύ αναμετρήσεις. Το “τριφύλλι” είχε επικρατήσει με 81 – 47 στη Λευκωσία, ενώ στο εκτός έδρας παιχνίδι κέρδισε με 74 – 71. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στο Κύπελλο, με τον Αχιλλέα να κερδίζει με 87-37, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης.