Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «Με την βοήθεια του κόσμου όλα μπορούν να γίνουν»

«Με την βοήθεια του κόσμου όλα μπορούν να γίνουν»

 


Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της καλαθοσφαιρικής μας ομάδα, για πρόκριση στην τελική φάση της Β1 Κατηγορίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει τη Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου τον πιο σημαντικό αγώνα της έως τώρα στη σεζόν, με στόχο τη νίκη απέναντι στον Αχιλλέα Αγρού. Η σειρά της ημιτελικής φάσης βρίσκεται στο 1-1 και οποίος κερδίσει θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Τζάμπολ στις 18:30 στο στάδιο “Ελευθερία”, με τους “πράσινους” να παίζουν στην έδρα τους και να θέλουν τη συμπαράσταση του 6ου παίκτη.

Οι καλαθοσφαιριστές του Κυριάκου Αδάμου άφησαν πίσω τους τη χαμένη ευκαιρία της περασμένης Τετάρτης και είναι επικεντρωμένοι στο επόμενο τους ματς. Ενόψει του κρίσιμου αυτού αγώνα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας Δημήτρης Γιάγκου.

«Είχαμε πάει σωστά προετοιμασμένοι στον αγώνα της Τετάρτης, αποδώσαμε αρκετά καλά, αλλά δυστυχώς δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα στο γήπεδο. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ, κάτι που δεν είμαστε συνηθισμένοι να κάνουμε», ήταν το αρχικό του σχόλιο για τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης.

Για την προετοιμασία ενόψει του επόμενο αγώνα, ο καλαθοσφαιριστής μας σημείωσε: «Θα προετοιμαστούμε συγκεντρωμένα, θα δώσουμε έμφαση σε συγκεκριμένους τομείς που διαπιστώσαμε από το προηγούμενο παιχνίδι, ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Ο Δημήτρης Γιάγκου τόνισε πως υπάρχει πίστη στην ομάδα και ζήτησε την στήριξη του κόσμου: «Υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα για πρόκριση, αλλά και για επικράτηση στους τελικούς αργότερα. Με την βοήθεια του κόσμου όλα μπορούν να γίνουν, κάτι που αποδείξαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε την συμπαράστασή του».