Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «Πιστεύω πως ακόμα και με αυτά τα δεδομένα, μπορούμε να διεκδικήσουμε το...

«Πιστεύω πως ακόμα και με αυτά τα δεδομένα, μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

 


Δεν κλονίζεται η πίστη στην Καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ παρότι βρίσκεται 2-0 νίκες πίσω στη σειρά των τελικών και πάει στη Λεμεσό για το διπλό που θα τη διατηρήσει στη μάχη για τον τίτλο. Το ρεπορτάζ από την επίσημη ιστοσελίδα και δηλώσεις που έκανε ο Ιάκωβος Κάσινος:

Την προετοιμασία της ενόψει του 3ου αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ για την τελική φάση του πρωταθλήματος, συνεχίζει η καλαθοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Παρά το γεγονός ότι οι “πράσινοι” βρίσκονται πίσω στις νίκες με 2-0, η πίστη για ανατροπή του σκηνικού δεν κλονίζεται. Ο τρίτος αγώνας στη σειρά της τελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στις 19:45, στο “Σπύρος Κυπριανού”. Το πρωτάθλημα θα κατακτήσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

Μετά την ήττα στο στάδιο «Ελευθερία», τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για την ομάδα μας, αφού η ΑΕΛ χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι καλαθοσφαιριστές μας, ωστόσο, δεν θα τα βάζουν κάτω, είναι αποφασισμένοι να παλέψουν τις όποιες πιθανότητες απομένουν και την Τετάρτη στοχεύουν να μειώσουν την σειρά σε 2-1.

«Παλέψαμε αρκετά και στον δεύτερο αγώνα και θεωρώ ότι στο τέλος μπορούσαμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα έπαιρναν τη νίκη. Δυστυχώς για εμάς ο αντίπαλος είχε περισσότερο βάθος στον πάγκο, με αποτέλεσμα να μπορούν οι παίκτες τους να ξεκουράζονται περισσότερο, κάτι που πιστεύω πως έπαιξε ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού. Ήταν σημαντικό για εμάς που ο κόσμος ήρθε και μας στήριξε και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Είναι μεγάλη βοήθεια για όλους μας, σαν να έχουμε επιπλέον παίκτη» ήταν το σχόλιο του αρχηγού της ομάδας μας, Ιάκωβου Κάσινου.

Για τον αγώνα της Τετάρτης ο Ιάκωβος Κάσινος σημείωσε: «Πιστεύω πως ακόμα και με αυτά τα δεδομένα, μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και θα προσπαθήσουμε για να πετύχουμε τρεις συνεχόμενες νίκες. Η αρχή θα πρέπει να γίνει την Τετάρτης».