Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Σ. Σταυρινού: «Οι φίλοι της ομάδας να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια»

Σ. Σταυρινού: «Οι φίλοι της ομάδας να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια»

 


Στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας μίλησε ο Στάθης Σταυρινού, υπεύθυνος του τμήματος καλαθόσφαιρας της ομάδας μας. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία, όπως επίσης και για τους στόχους της ομάδας. Αναλυτικα:

Αρχικό σχόλιο: «Το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Λώρη Κυριάκου, υλοποιώντας την προεκλογική του δέσμευση, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες επανόδου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην ΟΠΑΠ Basket League. Αυτό είχε να κάνει με την ιστορία, αλλά και το γόητρο του σωματείου. Δηλαδή όλα τα τμήματα να αναβαθμισθούν και να εκπροσωπούν επάξια τη μεγάλη ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επειδή η καλαθόσφαιρα αποτελεί το δεύτερο πιο δημοφιλές άθλημα, δεν μπορούσε να έμενε άλλο στα χαμηλά».

Για τον προγραμματισμό: «Πράγματι ο προγραμματισμός έχει αρχίσει με την επιλογή του τεχνικού επιτελείου. Στη θέση του τεχνικού διευθυντή θα βρίσκεται ο Κυριάκος Αδάμου, που είναι μαζί μας εδώ και χρόνια, ενώ σε αυτήν του προπονητή έχει επιλεγεί ο Νικόλας Παπαδόπουλος, που είναι ένας νεαρός, φιλόδοξος και ταλαντούχος προπονητής, που προέρχεται από τα σπλάχνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από εκεί και πέρα θα ακολουθήσουν οι κινήσεις στελέχωσης του έμψυχου υλικού. Στόχος, είναι η ενίσχυση με το μέγιστο αριθμό ξένων παικτών που θα δικαιούμαστε να έχουμε στο πρωτάθλημα, αλλά θα στηριχθούμε και στα νεαρά ταλέντα που διαθέτει η ομάδα μας. Πέραν αυτών, όλες οι κινήσεις ενίσχυσης θα γίνουν κατόπιν των εισηγήσεων που θα κάνει το τεχνικό επιτελείο».

Οι στόχοι της νέας χρονιάς: «Στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις εκείνες μέσα από τις οποίες η ΟΜΟΝΟΙΑ να καταγράψει μια αξιοπρεπή παρουσία κα ταυτόχρονα να τεθούν οι βάσεις πάνω στις οποίες θα κτίσουμε για το μέλλον.

Θα είναι ένα δυσκολότατο εγχείρημα. Υπάρχει όμως αποφασιστικότητα και θέληση από όλους για σκληρή δουλειά για να πετύχουμε. Κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια υα στεφθεί με επιτυχία».

Για τον κόσμο: «Πρώτα θα ήθελα να καλέσω τους χιλιάδες φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια και να είναι συνοδοιπόροι στο πλευρό μας. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να γνωρίζει ότι το διοικητικό συμβούλιο είναι δίπλα στην καλαθόσφαιρα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει χιλιάδες φιλάθλους οι οποίοι αποδεικνύουν εδώ και δεκαετίες, ότι είναι σύμμαχοι και συνοδοιπόροι του σωματείου. Τους καλούμε λοιπόν να σταθούν δίπλα μας και σαν μία οικογένεια να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε στους στόχους μας.

Κάθε φορά που ο οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ νοιώθει ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια σαν αυτή, έρχεται πάντα ως αρωγός της εκάστοτε προσπάθειας».

Για τη συμβολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην άνοδο της κυπριακής καλαθόσφαιρας: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ένα ιστορικό σωματείο που μπορεί να βάλει τη δική του σφραγίδα ή να δώσει τη δική του συμβολή, ούτως ώστε η Κυπριακή καλαθόσφαιρα να σημειώσει ακόμη περισσότερα βήματα προόδου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσπαθήσει λοιπόν να δώσει τη δική της ξεχωριστή απόχρωση».