Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κωτσιούι: «Όταν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν φοβόμαστε κανένα»

Κωτσιούι: «Όταν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν φοβόμαστε κανένα»

 


img_1569

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε ο Κωνσταντίνος Ιακώβου. Το Κωτσιούι μίλησε για το αποψινό ντέρμπι με τον Παρνασσό, για τον κόσμο αλλά και την δική του παρουσία.

«Έχουμε να δώσουμε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν, απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα. Εμείς βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα δουλεύοντας στην τακτική με τον προπονητή μας και θέτουμε ως στόχο τη νίκη. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και κόντρα στον Παρνασσό».

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι:

«Τέτοιου είδους παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, ούτως ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Όταν βγάλουμε στο γήπεδο το καλό μας πρόσωπο, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σήμερα, ο κόσμος μας θα είναι ο 6ος μας παίκτης. Όταν είναι δυναμικά στο πλευρό μας, τότε μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Για την δική του παρουσία:

«Προσπαθώ καθημερινά να βελτιώνομαι. Εργάζομαι σκληρά και σοβαρά, ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή μου και καταβάλλω τη δική μου προσπάθεια για να κερδίσω θέση στην ομάδα. Νιώθω πιο έτοιμος στη φετινή σεζόν, σε σχέση με πέρσι και είμαι βέβαιος πως παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος».

Για το κατά πόσο υπάρχει πίεση στην ομάδα:

«Είναι φυσιολογικό όταν κάνεις πρωταθλητισμό να υπάρχει και πίεση στην ομάδα. Ωστόσο, αυτή η πίεση μας βοηθά στο να παραμένουμε αφοσιωμένοι και προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις μας και λειτουργά υπέρ της ομάδας. Στόχος μας είναι συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να φτάνουμε ακόμη πιο ψηλά».